Varning för Eko-Pippi

GOTT OCH BLANDAT. -Pettersson vill ge ett varningens ord för ”Eko-Pippi” Greta Thunberg, som hyllas av media i hela landet och slipper kritiska frågor av ”Ekonötterna” på SVT. 

Naturligtvis är det inte Gretas fel, hon är ung, naiv och kämpar för det hon tror på. Men minns hur det gick för en tidigare barnstjärna och för landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Varning för Eko-Pippi

  1. Kom ihåg, vi har dock inte valt denna regeringen, den har tillkommit genom valfusk.
    2% togs från SD och gavs till MP som låg under riksdagsgränsen.

  2. Hörde att dieselubventionerna ska bort och skatten på fossila bränslen kommer att öka kraftigt i framöver !

    • Allt för att få ner co2 utsläppen. Säger dom, politikerna, när de pratar.

      Men den Svenska skogen absorberar ca 84% av co2 utsläppen i hela Sverige och omvandlar till bla syre och sockerarter. Oss beskattar man, när de verkliga miljöbovarna finns på annat håll.

      Undrar hur mycket co2 som sandområdena i mellanöstern absorberar?

  3. Klimat-IS inför avrättningar på dielselbilägare, från höga Kumgsholmstornen, och skickar trängselskatten till släktingarna.

  4. Vi är riktigt illa ute när vi låter oss styras av barn som fått uppenbarelser. Isabella Lövin är en äldre upplaga av Greta. Arma land!

  5. Som hand i handske . Bara att invänta Hans så är denna saga fulländad . Snipp snapp snut så är sagan slut . Mvh Sjöström

  6. Först kommer Eko-Pippi att få Nobels Fredspris 2019 och sedan kommer hon att bli invald till Riksdagen samt bli Språkrör, så de som oroar sig för hennes skolgång kan sluta för hennes framtid är utstakad
    Undrar om det är lönt att spela på att Eko-Pippi får Fredspriset det blir nog bra pengarna tillbaka

Kommentera