Vänsterpartiet och LO träffas för första gången på 102 år

FACKLIGT. Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt var under måndagen inbjuden till LO:s styrelse för samtal om att inleda samarbeten på flera olika områden.

– Det var historiskt, det är första gången på 102 år som en partiledare för Vänsterpartiet blir inbjuden dit, säger Sjöstedt.

Anledningen till mötet är att överenskommelsen mellan S, MP, C och L innehåller flera politiska förslag som LO uttryckt kritik mot.

Twitter

-Pettersson säger att det blir nog bra med tanke på alla LO-medlemmar som sympatiserar med SD. S kommer att tappa röster åt två håll, V och SD.

Läs gärna om när Vänstern stödde Hitler…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Vänsterpartiet och LO träffas för första gången på 102 år

  1. Hoppas Jonas tog diskussionen om de välbetalda LO-topparna, jämfört med de lågavlönade de företräder. Olika förmåner och pensionsvillkoren.

    Samt att LO står bakom den nya pensionsuppgörelsen, som höjer pensionsåldern för vanligt folk till 66 år till 2023.

  2. Ett spel för galleriet!
    Det LO skulle göra om de menade allvar är att inte ge S partibidrag.
    Allt annat är bara ett försök att få medlemmarna att rösta på vänstern igen, trots att Lo-arbetare tjänar på att rösta på SD.

Kommentera