Polisen och Migrationsverket: Behövs 900 förvarsplatser nästa år – regeringen: vi avvaktar behoven

INVANDRING. Enligt polisens och Migrationsverkets bedömning skulle man behöva ha omkring 900 förvarsplatser till 2020, skriver SVT Nyheter. Men när Sveriges sjätte förvarsanläggning öppnar i Ljungbyhed i vår kommer antalet svenska förvarsplatser totalt uppgå i 457 stycken.

Enligt migrationsminister Morgan Johansson är det i nuläget inte aktuellt att skjuta till pengar för ett utbyggt förvar.

Anledningen är att det i dag kommer betydligt färre asylsökande än 2016 då regeringen gav i uppdrag att bygga ut förvaret.

-Pettersson noterar att polisen griper mängder med människor som ska utvisas men de släpps på grund av brist på förvarsplatser. 12.000 beräknas hålla sig undan idag och herr Johansson avvaktar, hoppas Morgan minns terroristen på Drottninggatan, Akilov, som var en av de 12.000 som skulle ha utvisats!

När det går åt andra hållet, det vill säga kommer mängder med asylsökandet, då var det inte tal om att avvakta…

Morgan ”Dövörat” Johansson lyssnar inte ens på sina egna myndigheter. Det är maktfullkomligt och oförskämt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

7 thoughts on “Polisen och Migrationsverket: Behövs 900 förvarsplatser nästa år – regeringen: vi avvaktar behoven

  1. Varför behövs det förvaringsplatser nu när massinvandringen skjuter fart igen och uppehållstillstånd kommer att delas ut kors och tvärs av Löfven och hans nya 4/V-trojka ?

  2. Vem minns inte IKEA-mördaren i Västerås? Dessutom alla skjutningar samt flera knivmord i skolor bl.a. i Enskede, Solna och Uppsala sista tiden? Inte att förglömma drottninggatan förstås. Lär man sig aldrig? Varför ska vi riskera att någon procent av 12000 kanske går i rasistiska hämndtankar mot svenskar? 1 procent är 120 st. tänk om det är 8%. Nej utvisa alla, som inte har kommit till Sverige för att bidra med egenförsörjd tillvaro. Bostadsstöd, socialbidrag, stöld, rån, inbrott, terrorhot, förstörelse, bränder och alla typer av vård höjer givetvis BNP men är skatte- eller försäkringssubventionerat och i längden en förlust, som lämnar smärtsamma ibland oreparerbara spår. Nyval kan vara en möjlighet till en positiv omstart av ett stabilare Sverige.

  3. Nya regeringen har ju ingen som helst avsikt att utvisa bidragsberoende muslimska brottslingar och asylanter utan asylskäl.
    De förvar som f n finns räcker för att hantera utvisningen av alla ICKE-muslimer som vill, har och lyckats anpassa sig, samt försörjer sig med riktiga jobb.

  4. Men höja drivmedelsskatten var man snabba med att besluta. Där rök den omskrutna pensionshöjningen på 200 kr för åldringar. Annies present till åldringar i glesbygden.

  5. Den kriminella regeringen förnekar sig inte! Måste väl finnas nåt SD kan göra?? Denna regering skall bort. Nu

    • Tror inte att ett totalt isolerat SD kan göra någonting från sin plats på åskådarläktaren !
      Frågan är vad SD verkligen kan vågar och vill göra i verkligheten om partiet verkligen fick fria händer ?
      Att ta eget politiskt ansvar och sedan stå för det man gör är inte lika enkelt som att stå i riksdagens talarstol och vara kritisk mot övriga partier, är säker på att J.Å och SD vet det skulle kosta på olika sätt att räta upp dagens Sverige efter drygt 50 år av extremt vänsterstyre och drygt 40 år av totalt okontrollerad massinvandring !
      Så länge 7 klövern existerar i nuvarande form så förblir SD bara en åskådare utan politiskt inflytande oavsett 18, 20 eller 22% som partiet brukar pendla mellan.
      Om majoriteten av svenska väljarkåren verkligen var orolig för fosterlandets framtid så borde SD idag vara Sveriges största parti med 51% och få en chans att visa vad kan uträtta men så är inte fallet istället styrs Sverige idag av S, MP, C och L med stöd av kommunisterna.

  6. Den nya regeringen rivstartar med att blunda för de verkliga problemen.

    Eller rättare sagt, de fortsätter att blunda, precis som man gjorde under förra mandatperioden.

Kommentera