Om alla visste detta om EU skulle unionen falla isär på nolltid

EU-VALET 2019. Walter Hallstein var författare både till Tredje Rikets visioner för att uppnå herravälde likväl som EU:s visioner, avslöjar undersökningar. Ingemar Ljungqvist skriver att dessa uppgifter kan ha påverkat att England valde Brexit och att sanningen om EU:s uppkomst kan få hela den europeiska unionen att falla isär, förutsatt att tillräckligt många EU-medborgare får kännedom om nazisympatisören Walter Hallsteins inflytande.

Hallstein Commission II (1962-1967) – Walter Hallstein nederst i mitten. Foto: European Communities, Marcelle Jamar.

Vid ett möte för nästan 20 år sedan intervjuade jag, då EU-parlamentarikern, Jonas Sjöstedt, långt före han blev partiledare för Vänsterpartiet, men den det var en Jonas som var bekymrad över det demokratiska underskottet i Bryssel. Han hade som parlamentsledamot avvisat, tillsammans med en majoritet i parlamentet, flera förslag. Men som han sa då var det underligt att dessa förslag med sedvanlig envishet, något omformulerade, återkom, för ett godkännande i Parlamentet. Det verkade som en osynlig makt arbetade i Bryssels kulisser, enligt Jonas Sjöstedt, skriver Ingemar Ljungqvist, läs vidare här…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Om alla visste detta om EU skulle unionen falla isär på nolltid

  1. Det fick vara vad det vill sålänge man fick se EU förlora makten och förtvina.
    Att Merkel och Macron och deras vidriga framtidsplaner fick stryka på foten.
    Så bara låt denna vidriga union falla ihop och rädda Europa säger jag.

  2. Det skulle vara intressant att höra en kommentar från EU-vurmaren Jan Björklund.
    Han som så frenetiskt värjer sig från ”nazistiska rötter”.

    • Det är bara ”rötterna” han värjer sig emot. Nazistisk lövsly i riksdagen i nutid är han för, och t o m en del av. Ja, i hela vårt land. Det är högerextremismen och nationalismen han är emot i realtid. Jag har inte hört att han sagt ett ont ord om dagens nazism. Den bejakar han. Det är bara rötterna för alla blommor idag, som exempelvis blåsippa, som han inte gillar. Det är rötterna…! ”Argh!!!” Jaha där bröt Björklund samman också av psykbryt och delirium. Psykopatdrömmar kan man ha, men de är inte så lätta att leva med alla gånger. 🙂

  3. Väldigt långsökt. Nästan en konspirationsteori.
    Att England valde att lämna EU på grund av nån nazistkoppling är otroligt. Snarare tror jag de tröttnat på en ohämmad invandring speciellt från öst

  4. Att de inte tycker om SD våra idioter uppe i riksdagen är väl känt.
    Och sen vurmar de o skänker bort Sverige till något som är en ren nazi diktatur (EU) läs NASITyskland.
    Sjukt mycket sjukt.
    Man får inte välja presidenten
    ej heller kommissionärr ter.
    Totalt sett vanlig gemene man har inget inflytande alls

  5. Varför mörkar statsminister Stefan Löfven (S) fakta om det egna svenska sossepartiets nazistiska rötter?…

    https://3.bp.blogspot.com/-9GuypzkWY8Y/WsjbhE2PavI/AAAAAAAA2GY/Ik1xebnC72ILsGce_9zXuz0sinN7Lp4GgCLcBGAs/s1600/1.jpg

    Nyligen avslöjade fakta förtigs nu även om inflytandet som tysken Walter Hallstein hade vid bildandet av EU. Hallstein hade dessförinnan …

    https://www.dr-rath-foundation.org/wp-content/uploads/2016/06/Nazi-Background-Of-Walter-Hallstein-853×480.jpg

    … nära kopplingar bl a till Fûhrer Adolf Hitlers regim baserad på den djävulska politiska ideologin som ledde till obegripliga mänskliga tragedier och fasor. Det utspelade sig under många år då WW2 pågick på 1930- och 1940-talet.

    • ”Varför mörkar statsminister Löfven (S) fakta om det egna svensks sossepartiets nazistiska rötter?…”

      Det är väl ändå ganska självklart. Han vill ju mörka för den psykotiske Björklund såklart.

    • Instämmer med dig…Men kan du förklara för mig,varför Frankrike utgör en sååå central del i EU ? Vidare hur detta land som är belånat över alla gränser,kan fortsätta styra o, regera Europas övriga länder. Detta med som du skriver,medel från Merkel ?

      • Frankrike efter kriget och i EU har länge utnyttjat tyskarnas dåliga samvete och satt sin prägel på EU-projektet. Inget annat land skulle våga kräva EU-parlamentets flyttcirkus för en vecka per månad i franska Strasbourg.

      • Tack Thorsten…
        Har därför full förklaring för att den andra f.d.stora kolonialmakten Great Britain,lämnar EU !
        För tysk del inbillar jag mig (också),att utfattiga Frankrike är en form av sköld,för den tyska storindustri.

      • Man får inte glömma priset Tyskland fick betala för att Frankrike godkände återföreningen, nämligen att tyskarna gav upp D-marken för euron. En herrans nåd att Sverige röstade nej till euron, enligt pessimistkonsulten Ronny Eriksson är euron som sjutton villor mellan Ystad och Haparanda med en gemensam termostat – i Örebro.

  6. Låt skiten rasa ihop! Vad ska vi med denna sörja till? Detta är endast ett projekt för rikemansfolket; inte oss vanliga.

    • Bra sagt instämmer till fullo, EU är bara en rikesmansklubb för inre beundran som inte det minsta gagnar oss s.k vanliga dödliga som bara får betala en astronomisk nota för medlemskapet i EU !

Kommentera