Michael Salonen får åtta års fängelse efter brevhot mot ministrar

BROTTSLIGHET. En 43-årig man, Michael Salonen, skickade brev med bakpulver och texten ”snart är du död” till 21 ministrar, andra politiker och kända personer. Michael Salonen har också skickat en sprängladdning till ett företag i Storbritannien som handlar med kryptovalutor.

 

Svea Hovrätt tror på hårda straff, ibland…

Salonen kunde gripas i maj sedan polisen spårat honom med hjälp av dna-analyser.

Salonen döms till åtta års fängelse. Han nekar till brott och har inte gett någon förklaring till sitt agerande.

Hovrätten dom B 11318-18

Hovrätten pressmeddelande

-Pettersson konstaterar att rättsväsendet tror på hårda straff när det gäller hot mot ministrar och kändisar medan det är saft och bullar när det gäller hot mot Svenne Knegare. Det är skillnad på folk och folk…

Pettersson blir då och då mordhotad, en gång har jag anmält, då lades ärendet ner omedelbart…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

5 thoughts on “Michael Salonen får åtta års fängelse efter brevhot mot ministrar

  1. Strängt straff för en som hotar politiker.

    Mörda och våldta en svensk kvinna av vanlig arbetarklass, gränsfall för att det ska bli samhällstjänst och belöningsresa till det diktatoriska hemlandet!

  2. Hela rättsapparaten är en skymf för medborgarna. Advokaterna spelar med för att få jobb. Enda gången en advokat tänker är när media är med för att briljera och få nya kunder. I min ungdom var jag dum nog att tro på systemet med olika instanser så när något gick galet så överklagade jag så långt det gick helt utan resultat.

    Gott folk, dessa satans krämare som lever i sus och dus måste plockas ner från de höga hästarna.

    Sverige har blivit och kanske alltid varit ett skitland.

  3. Samma hot mot några hederliga arbetande svenskar ute i den riktiga verkligheten hade i värsta fall garanterat bara gett en klapp på huvudet med orden, fy på sig lilla vän inte vara elak men troligt är att det hade allt lagts ner !
    Är skillnad på folk och folk i dagens Sverige.

Kommentera