Löfvens löften


INRIKES. Politik är märkligt, det är egentligen alldeles för allvarligt för politiker att få syssla med. Resultatet skulle bli bättre med några erfarna kvinnor och män med det sunda förnuftet i behåll som samlades vid ett kaffebord och tog besluten. 

Tänk er om ni köpt en bil som var dyrare i inköp än vad ni kommit överens om, drog betydligt mer bränsle, rymde mindre och bullrade mer. Köpet skulle omedelbart gå tillbaka, med eller utan lagens hjälp.

När politik drivs på samma sätt som oärliga affärsmän blir åtalade för händer dock ingenting, defår fortsätta luras…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Löfvens löften

 • S Eriksson

  Kollaget /bilderna är proffsigt och i den mån det nu är möjligt, en rolig beskrivning av en hemsk situation .

  Gilla

 • Tony

  Karlen är en plåga, på alla sätt o vis för landet? Om inte allt blir förbjudit
  här i landet så måste det i framtiden gå att göra en serietidning, så att kommande generationer har något att skratta åt.

  Gilla

 • Jack

  Jag kommer ihåg när jag satt i gymnasienämnden i min lilla kommun för KD. I gymnasienämnden satt också en svart man från Afrika för socialdemokraterna. Han sa sällan något, men när han väl öppnade munnen var det ingen av oss andra politiker som förstod vad han sa.
  Det gick ett par år och jag blev arbetskamrat med den svarte mannen från Afrikas integreringshandläggare från tiden då han kom till Sverige.
  – Det jag fick säga till den svarts mannen från Afrika många, många gånger, var att han inte fick slå sina barn, även om de inte gjorde som han sa.
  Den svarte mannen från Afrika är arketypen för en socialdemokrat, ingen förstår vad han säger, förstår inte hur samhället fungerar och behöver inte inrätta sig under Svea rikes lag.
  Visst passar den barnaagande, språksvage och omdömeslöse, svarte mannen från Afrika som handen i hansken i Löfvens parti?

  Gilla

 • Billy Boy

  Från Jeanders bildblogg

  Bildkälla: Rapport24.com

  Till något ännu värre än vad samhället redan blivit förstår vi är Löfvens avsikt … att döma av den samhälls-utveckling … eller snarare samhälls-avveckling vi dagligen bevittnar i vårt land.

  Gilla

 • Kent

  Ja du Bosse det behövdes nog lite smörjmedel för att få till den ”regering” som vi har begåvats med.
  Fredrik Reinfeldt ska ju också lobba i Bryssel för att hela EU ska bli och tänka som Sverige.

  Gilla

 • Bosse

  Inget sker av en slump i politiken.
  För de politiker som idag visar upp den starkaste globalistiska värdegrunden väntar ett liv i paradiset när det politiska smutsjobbet är avklarat.
  Det är ingen slump att Reinfeldt idag tjänar 20 ggr så mycket mot vad han gjorde som statsminister. Storbanker som Merrill Lynch och George Soros belönar sina fotsoldater väl när striden är över.

  Steffe förväntar sig säkert att hans släkt skall kunna leva i välstånd för all framtid efter avklarat jobb. Att sedan Sverige då har gått under spelar ingen roll.
  Vi får se vad Björklund och hans barn får för belöning. Inte för att de har åstadkommit något av värde mer än att Löfven lyckades klamra sig fast vid makten som en blodigel, men det är trots allt guld värt för globalisterna

  Gilla

 • Jack

  Löfven pissar oss svenskar i ansiktet hela tiden. De han håller löften till är slöddret från Mellanöstern och Nordafrika om mera bidrag.

  Gilla

 • Erling

  Hur, hur, hur

  HUR i hela världen kan denne man ha förtroende hos 40 % av röstberättigade svenska medborgare?

  Gilla

  • Ahmed Efendi

   Det undrar jag okså.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Bra fråga, en annan fråga är varför röstar vissa svenskar INTE röstar på Löfven och övriga 7 klövern, olika utvecklad hjärnkapacitet eller beror det på något annat ?
   Blir utan tvekan en röst på AFS även i valet 2022.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: