Känslan av en krigszon, Malmö…


BROTTSLIGHET. ”Känslan av en krigszon” – nu ska bullret från polishelikoptern prövas. Ljudet av polishelikoptern följer Malmöbor, dag som natt. Flera skarpa klagomål gör att miljöförvaltningen nu prövar om helikopterbullret strider mot miljöbalken, rapporterar Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. 

Helikopters ljud låter över Malmö, ´men det är inte krig, bara nästan, det är polisen som spanar och jagar kriminella. – Vi måste utreda om det är rimligt att begränsa polisens arbete, säger miljöinspektör Anton Stenlund.

Miljöförvaltningen har fått flera skarpa anmälningar från Malmöbor som störs av polishelikoptern. Nu startar myndigheten en utredning om ljudstörningarna.

En av dem som klagar är Kolbjörn Guwallius, han är också en av dem som varit för massimporten av kriminella element till vårt land.

-Pettersson menar att om herr Guwallius tar ansvar för de kriminella invandrarna så kan helikoptern stanna på marken… 

Apropå, lönsam invandring. USA beskrivs ofta som invandrarnas förlovade land.

Undrar om Kolbjörn frågat de verkliga specialisterna på invandring, den amerikanska ursprungsbefolkningen om de tycker massinvandringen varit lönsam, eller frågat Egyptens ursprungsbefolkning, kopterna, vad de tycker om den fredliga invandringen av muslimer eller de Malmöbor som flytt från staden på grund av otryggheten. Har du frågat dem Kolbjörn?

Om Kolbjörn Guwallius på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Känslan av en krigszon, Malmö…

 • Maggan

  Jag blir mer störd av skottlossningar och bomber och granater. Att höra polishelikoptern ger en viss trygghetskänsla att veta att någon ändå bryr sej om vad som händer i helveteshålet malmö.

  Gilla

 • SVENSK

  Sverige har nog vaktat sina gränser väl mot kriminella utlänningar genom alla tider, det är det som har varit lönsamt. Dessutom fanns inte så mycket att FÅ här förr i tiden utom kyla mm. Nu kan alla som kommer få bidrag, vilket är den största roten till det onda.

  Gilla

 • Brasklappen

  ”Tack för att ni valde Sverige!” Fredrik Reinfeldt, Nya Moderaterna.

  Gilla

 • Tore

  Det är väl få som störs som ska upp till jobbet.
  Dom har själva ställt till det.

  Gilla

 • Danne

  Med tanke på det!
  Frågan är om ättlingarna till slavarna är lönsamma?
  Det kanske finns någon undersökning om det som begravts när resultatet blivit fel, d.v.s att de inte bidrar till samhället rent generellt!

  Men det är väl så att det inte finns några exempel på att stor invandring fungerat, den som inte baseras på behovet av arbetskraft som varit matchad mot behoven. Så här stora skaror av invandrare som kommit till ett så litet land som vårt och med vårt behov att välutbildad arbetskraft är speciellt.

  De som kommit hit från 1970-talet tills nu har mestadels lyckats alieniera sig själva, de lever ofta i stora enklaver och har ofta inte lyckats förankra sig i samhället. Det finns drygt 60 zoner i landet där de som lever i de flesta fall är lågutbildade och där deras inkomst inte genererar ett överskott utan snarare är en en kostnad trots löften om motsatsen.
  Där är laglösheten och ointresset för att delta i samhällsbygget obeydligt.
  Snarare kan man anta att de är importerad valboskap för vänstern

  Det finns även infödda svenskar i liknande situationer men de är en liten grupp och är trots allt infödda som inte behöver uppehållstillstånd. Utvecklingen i det här landet pekar på att de försämringar av välfärden som skett under de senaste 40 åren beror på för stor invandring av outbildade. Hade det varit flyktingar enligt Fn så hade saken sett annorlunda ut, då hade de få procenten kunnat assimileras och i de fall det inte fungerat hade de inte kostat så stora summor.

  Invandringen har sedan 1970-talet inte baserats på aktiva val eller andra behov utan snarare baserats på politikers och andra gruppers vilja att hjälpa trots att det bevisats att hjälp i deras hemländer eller flyktingläger gett bättre utfall för de nödställda.

  Gilla

 • ossie

  Om jag hette Kolbjörn skulle jag ha bytt namn för länge sen. Har svårt att komma på nåt löjligare namn men det passar väl den pajasen.

  Gilla

 • Mike E

  Den där Kolbjörn Guwallium är en korkad journalistmurvel så det är inte överraskande men är Dick Harrisson verkligen så korkad? De som historiskt invandrade till Sverige kom från Europas judeo-kristna kultur, hade användbar och efterfrågad yrkesexpertis och fick dessutom klara sig själv. Detta är den kompletta motsatsen till dagens massinvandring från Mellanöstern och Afrika.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Dags att införskaffa en miljövänlig tyst och mångkulturell helikopter som kan nöjesflyga över 7 klöverns och dagens trygga Malmö !

  Gilla

 • Daniel.

  Brottslingarna störs av helikoptrar.

  Gilla

 • Billy Boy

  Malmös polismästare intresserad av att ta hjälp av militär.

  Polismästaren i Malmö är försiktigt positiv till Danmarks exempel att sätta in soldater för att avlasta polisen.
  – Det ska bli intressant att följa Köpenhamn, säger Stefan Sintéus. (Publicerat redan den 29 september 2017)

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/kan-vara-intressant-for-malmo

  Det verkar inte ha hänt något i Malmö i denna fråga under snart ett år och fem månader. Jag tycker nog polismästaren Stefan Sintéus och miljöinspektör Anton Stenlund i Malmö borde på försök tillåtas testa användning av militära styrkor på marken …

  … för att ta itu med buset. Den bullrande helikoptern och dess piloter kunde ju få landa och vila upp sig.

  Det skulle säkert de flesta Malmö-bor uppskatta … och då i synnerhet den mycket ”störda” Kolbjörn Guwallius.

  Gilla

  • Björn

   Finns det någon militär att sätta in. Ska väl vara hemvärnet då. Men det behövs att politikerna i Stockholm i så fall godkänner det hela.
   Politiker som avvecklade den beredskapspolis som tidigare fanns och som man idag skulle kunna ha stor hjälp av.

   Tror inte det händer något på den fronten. De flesta av oss vet hur sossarna ställer sig till att militär hjälper polis.

   Gilla

 • Kent

  Är Kolbjörn Guwallius en rövhatt eller fittmössa?
  Att Kolbjörn Guwallius är dum i huvudet på riktigt är det nog ingen tvekan om.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Han är garanterat både och, det är förmodligen närmast sanningen !
   Finns det någon gräns för idioti i Löfvens trygga och heligt mångkulturella dårhus Sverige ?
   Svaret är tveklöst NEJ.
   Känns bra att man av åldersskäl slipper se och uppleva Folkhemmets totala undergång, stor tragedi för den unga generationen av äkta svenskar som i framtiden får leva i och förvalta ett raserat icke kristet Sverige.
   Tack 7 klövern och er trygga väljarkår för ett bra jobb med att förstöra det forna trygga kristna homogena och icke mångkulturella Sverige !!!!!!!!!!

   Gilla

 • Bobby

  Jäpp, man varken kan eller vågar styra brottslingarna på marknivå, så lika bra att låtsas att man kan göra det från luften. Väntar på nästa steg när man från helikopter med megafon bekämpar brottslighet med ALLVAR TAL: ”Du där! Just du, med avhuggna huvudet i handen! Släpp huvet!! AIJABAIJJA hördu!! JÄTTE-AIJJABAIIJJJAAAA!!!! Vi är allihopa mycket besvikna med dig!!! Nu får du skärpa dig!!!”

  Gilla

 • age

  Objuden invandring är som att tvingas köpa allt som står på hyllorna i snabbköpet, och sedan skriva under ett lån i kassan för att få komma ut.

  Detta när besöket bara var avsett att köpa lite mat till kvällen.

  Att sedan det jag tvingades köpa var sådant jag inte ville ha men måste betala på soptippen för att göra mig av med, gör inte det hela bättre.

  När vi behövde arbetskraft bjöd vi in finnar, greker, ungrare m.fl, som
  då blev en del av utvecklinge av Vårt Fosterland.
  Vi är glada och tacksamma för dessa människor som bytte liv och kom till oss. => Tack alla ni som gjorde det.

  De som kommer nu är inte inbjudna.
  Många kommer på direktiv de läst på http://www.w2eu.nu, där Sverige finns beskrivet (på bl.a. arabiska) som ett paradis med all inclusive och allt gratis.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Var är härnäst att vänta?

  1) Förbjud utryckningar – störande med sirerer
  2) Förbjud blåljus – bländar små barn

  Kanske bättre att se till att kasta ut alla kriminella, så försvinner Kolbjörns bullerstörning.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: