Afghansk mamma visste inte att barnaga var förbjudet, får lägre straff…

BROTTSLIGHET. En afghansk mamma erkände att hon slagit sina barn under flera år, men menade att hon inte visste att barnaga är förbjudet i Sverige. Nu döms hon men får sänkt straff eftersom Solna tingsrätt tar hänsyn till uppgifterna om att det i Afghanistan och Iran är tillåtet att aga sina barn, rapporterar Metro.

Vad den moderate riksdagsmannen Hanif Bali tycker om detta ser vi på hans tweet…

-Pettersson har i varje fall fått en förklaring på de låga straffen vid gruppvåldtäkter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Afghansk mamma visste inte att barnaga var förbjudet, får lägre straff…

  1. Hanif Bali sätter fokus på pudelns kärna….SOCIALDEMOKRATERNA har ex. öppnat Socialkontor i Mogadishu för att locka fler av dessa till Sverige, där ingår tydlig information om alla bidrag….Inte konstigt att de kommer i 100.000-tals….

    • .. och det gäller väl också socialdemokraternas
      nya rättsklass för våldtäkt:
      ”Våldtäkt av normalgraden”?

  2. Ä väl ingen större nyhet i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, är någon utanför begåvningsreserven förvånad ?

Kommentera