Hur skyddar rutavdrag för privata säkerhetsvakter de fattiga?

SÄKERHET. Rut-avdraget ska trefaldigas enligt Januariöverenskommelsen och antalet tjänster som ingår ska öka kraftigt, bland annat att privat anlita vakter. Liberalerna ser det som en möjlighet att öka tryggheten i väntan på att poliserna ska bli fler.

TV4 skärmdump

-Pettersson tycker principiellt att det är bra med lägre skatter men undrar hur vi som inte har råd med ökat säkerhet, med eller utan avdrag ska skydda oss?

Ett samhälle som inte kan skydda sina egna medborgare är inget bra samhälle, vi måste minska antalet kriminella. Polisen räcker till för svenska kriminella men inte för Mellanösterns och Nordafrika.

Stoppa invandringen, utvisa kriminella och uppmuntra återvandring.

TV4 Play

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Hur skyddar rutavdrag för privata säkerhetsvakter de fattiga?

  1. Nej, jag ogillar lägre skatter när det bara gynnar de som har det bäst och när ”kostnaden” för staten av de lägre skatterna tas ut på de som har de lägsta inkomsterna. Vi ska veta att om man sänker en skatt så kommer man att kompensera sig genom att ta igen de förlorade skattepengarna på annat sätt, oftast hos de lägst avlönade. Alltid!

  2. Varför behövs privata vakter när regimens propaganda säger att ”sverige har aldrig varit tryggare”.
    Denna regim inklusive EU är inte bättre än de gamla öststaterna. Smygpropaganda, indoktrinering från dagisålder, statstrogna delvis bidragsförsörjda medier som spyr ut propaganda och desinformation, förföljelse av regimkritiker och konstnärer som inte behagar utlänningarna och regimen.

  3. Så allmänheten ska först betala en dyr Polis som man inte får någon nytta av, och sen anlita rabatterad privatvakt för sin egen säkerhet genom Rutavdrag?

  4. Det accentuerar vad Östling sa vad fan får man för pengarna? Nu är Sverige där. Det är gated communities med vakter då samhället inte kan skydda sina medborgare varken mot yttre eller inre våld.
    Skatterna ska betala detta, i Sverige en nioårig grundskola, en sjukvård med mera. Vård, skola, omsorg var sossarnas mantra förr. Då det rasat behöver man inte betala skatt- man får betala detta själv.
    Tågrälsen är slut. det rasar fort nu verkar det.

  5. Krasst, om staten utför vad de är avsedda för, så behövs inga [privata] vaktbolag …

    Staten skall inte ägna sig åt vad läkemedelsindustrin ägnar sig åt, dvs att hitta symptomhämmande lösningar. Det är alltid bättre att agera på orsakerna, än att agera på utfallet, när det är minsta möjligt. (Oops! Riksdagen och Regeringen är samlingsnamn för många av orsakerna …)

  6. Dom allra fattigaste som inte ens har råd att betala egenavgiften för en livs levande ordningsvakt som skyddar och skapar trygghet så hänvisas man själv till att skapa en eller flera egentillverkade …

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/03/polis_vc3a5ld_i_demokratins_namn.png

    … papperspoliser till lågbudgetpris att placera på strategiska platser utanför sitt boende. Skulle även kunna tas med vid resor till och från jobbet, på shopping- och joggingrundor och vid en mängd andra tänkbara och otänkbara situationer i livet när man uppehåller sig ute i dagens otrygga svenska samhälle.

  7. VARFÖR känner man sig rädd och måste skydda sig i dagens och Löfvens trygga och heligt mångkulturella Sverige, finns det någon orsak till detta ?
    Naturligtvis men grundorsaker till problem talas det inte om i Sverige, sanningen får aldrig komma fram alltid locket bara skumma lite på ytan utan något resultat.

    • Bra fråga.
      Men det är därför de så desperat försöker dölja siffrorna över vilka som utför brotten!

  8. Något paradoxalt att Liberalerna lägger detta s.k trygghetsförslag, detta sjukliga patetiska och mångkulturälskande parti som i högsta grad varit med om att genom de senaste 40 åren av en totalt okontrollerad massinvandring sänkt ner Sverige i ett kriminellt anarkistiskt mångkulturellt träsk med otrygghet, ghetton, ständiga dödsskjutningar, våldtäkter, personrån, misshandel, bedrägerier osv osv, listan är hur lång som helst !!!!!!
    Dagens Sverige är bara ett stort tragiskt vänstersextremt dårhus.

  9. En god nyhet som omväxling

    Senaste väljarundersökning från Demoskop ger detta intressanta resultat av de partier som hamnar över 4%
    Frågan är bara om alla muselmaner ligger och lurar i vassen eller om Demoskop har jagat in dem i dessa siffror.
    Sedan lär väl en viss korrigering ske i valstugorna om det hade varit valresultatet.
    Kan vi hoppas på lite rörelse inom M-ledningen, så kan vi ha ett nytt konservativt block till nästa val som får kavla uppskjortärmarna och börja jobba för Sverige.
    Det borde inte vara långt borta nu

    V 9,6
    S 27,9
    C 8,5
    ————————–
    Bortalaget=46

    SD 19,4
    M 19,5
    KD 7
    ————————–
    Hemmalaget =45,9

  10. Liberalerna framstår mer och mer som det ultimativa högerpartiet med skattesänkningar till de rikaste och skattehöjningar till de med lägst inkomster.
    De med stora resurser ska kunna skydda sig med egna skattesubventionerade vakter och övriga befolkningen får klara sig best den kan i laglöst land.

  11. RUT- och ROT-avdraget är en för hög subvention. Hellre ett momssystem med full moms på alla varor och noll moms på alla tjänster.

  12. Va, enligt Liberalerna finns ju inget stort ordningsproblem i Sverige, så varför detta förslag? För övrigt vore det bättre att slopa vapenlicens för personligt privat bruk…

    • Inte 17 är det de som har vapenlicens som springer omkring i no-go-zonerna och skjuter!

      • Nä, precis, vi skötsamma som kanske inte har råd med privatväktare vill också kunna försvara oss…

Kommentera