Det Nya Sverige är ett hot mot centrumaffärerna

BROTTSLIGHET Hot, våld och stölder har blivit vardag för svenska handlare. Det visar en stor undersökning som Svensk Handel gjort med drygt 2 000 butiker under 2018. Var tredje butik har den senaste veckan drabbats av stöld eller snatteri och i närmare var tredje butik har personalen utsatts för hot eller våld under den senaste månaden, rapporterar SVT. 

Anmäls aldrig – Enligt Brottsförebyggande rådets statistik kring anmälda brott har stölder i butik minskat från drygt 64 000 år 2010 till drygt 42 000 2018 (preliminär statistik).

Men det beror enligt Svensk Handels vd Karin Johansson inte på att antalet brott minskat: – Handeln anmäler inte längre. Det finns ingen anledning eftersom polisen ändå inte utreder brotten.

-Pettersson konstaterar att i det nya Sverige är inte näthandeln det enda hotet, i allt fler områden går det knappt att driva en butik längre. Det vittnas om hotfulla ungdomsgäng, oberäkneliga knarkare, spottande romer, ett och annat psykfall som inte borde gå löst, om polis som inte har tid att komma vid larm och om de kommer så släpper de brottslingarna direkt på grund av värdlös lagstiftning.

Vad ska ni göra åt detta Stefan och Morgan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Det Nya Sverige är ett hot mot centrumaffärerna

  1. Så när brottssiffrorna sjunker, talar ingen om den berömda ”anmälningsbenägenheten”.
    Vad säger experterna dvs. de politiska kommissarierna, politrukerna?
    Politruk enligt wikipedia
    ”I politrukens uppgifter ingick att förmedla propaganda till trupperna och att tillse att partiets beslut efterlevdes.”

    • Bara lugn !
      Landsfader Löfven lovat att lösa alla problem som tydligen finns i det annars så trygga och heligt mångkulturella Sverige.

      • Den Humanitära Stormaktens stora ledare Lövén är en ledare iklädd fårakläder .Synd att inte folket upptäcker det!

  2. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2019/02/2_1549633163-e1549633395542-1024×576.jpg
    Något för oss i Abzurdien ? Bilden ovan (från BZ) är en nyuppfunnen Stadsplan för turister i Berlin,som undrar var dessa parasiter i form av kriminella arabiska klaner,lever och bedriver handel.
    Ännu har deras kusiner inte här uppe hos oss i Norden,lyckats ”arbeta” sig fram till sådana rikedomar och lyxlevende med sina palats,som deras släkt i bl.a. Neukölln.
    På kartan finns deras Barer,Cafér,Spelhallar,och Shishabarer väl utmärkta.
    Här finns det möjligheter för turister att pröva på deras te och röka vattenpipor !

    • Många svenskar bidrar till deras rikedomar. Jag vägrar att köpa en kebab eller en pizza, om inte det är ursprungsitalienare som äger stället ,och de är få i dagsläget.

  3. Det gör väl ingenting!

    Huvudsaken att det inte är högerpopulister, högerextrema eller Sverigedemokrater!

  4. Men dom blir lönsamma lite längre fram, Stefan Löfven.
    Är det när dom börjar betala det dom nu stjäl? Men vänta nu det är ju bidrag från mina skatte pengar.
    Nu en fråga till medlöparmedia,
    – Varför ställer ni inte vår statsminister till svars för sina många lögner?

  5. Det ”lustiga” är att de stora affärskedjorna lägger sina förluster av stulna och snattade varor på förhöjda priser,för oss övriga.En av anledningarna till att vi kunder nu betalar 10/15 % mer för vissa produkter,än före invasionen….De som är de stora förlorarna är småbutiker,och mindre hantverkare. T.o.m. byggnadsmaterial stjäles och transporteras bort under nätterna,från byggplatser.

  6. Välkommen till bananrepubliken Sverige. Jag uppmuntrar alla som kan att lära sig hur du emigrerar och lämnar detta sjunkade skepp Sverige. Ett tips, tänk Norden länderna, sedan EU (speciellt öst Europa) och som sista alternativ övriga världen.

  7. EN VINST FÖR SAMHÄLLET !
    // Sveriges sk. ledare

    Flytt ifrån detta land, till länder som agerar med:
    ANSVAR, RÄTTVISA, MORAL och FÖRSTÅND…
    Det är nu den enda lösningen.

  8. Vi får nog handla på nätet för vanliga affärer går inte att driva. TAck alla kaosblattar som vår duktiga regering sett till att berika oss med.

  9. Och det är SVENSKA folket som får betala via höjda skatter och missbrukade skattemedel samt ständigt höga och ökande försäkringspremier.

Kommentera