Centerpartiet ljuger väljarna rakt i ansiktet

PROPAGANDA. Ola Spännar är före detta kommunikationschef på Centerpartiet och en av dem som mest hyllar frasen ”det är ok när vi gör det”, hans nivå på fakta när han twittrar tangerar det oanständiga. 

-Pettersson tycker det är fantastiska siffror. Alla vuxna ”flyktingar” som kommit till Nordmaling är självförsörjande och de flesta arbetar inom vård, omsorg och hemtjänst.

Det var som så ofta,låter det för bra för att vara sant så är det inte sant.

Från Tino Sanandajis Facbook

Nordmaling är liten C-styrd norrlandskommun som hyllas av Centerns f.d kommunikationschef för att löst integrationen:

”På fyra år har Nordmaling tagit emot 193 flyktingar. Av 96 vuxna är alla idag självförsörjande. – De sista två åren hade vi inte klarat bemanningen utan våra nyanlända, säger Katarina Fransson, enhetschef på Strandholmens äldreboende”

I övriga Sverige finns ingen kommun där ens alla svenskar är självförsörjande, men Nordmaling har på bara fyra år lyckats göra alla vuxna flyktingar självförsörjande. Hur har C åstakommit denna mirakel? Svaret är enkelt: de ljuger väljarna i ansiktet!

Enligt SCB:s senast tillgängliga siffror förvärvsarbetade 27.6% av flyktinginvandrare i Nordmaling, långt under rikssnittet, medan 52% var i program med aktivitetsstöd. Kommunen planerar 20 extratjänster i år, har en svag ekonomi och kostnader för arbetsmarknadsprogram.

Artikeln innehåller denna fantastiska mening som borde ramas in: ”Övriga 30 var självförsörjande via 25 bidragsfinansierade extratjänster samt fem nystartsjobb”.

C anser alltså att flyktingar som finansieras av bidrag är självförsörjande! Det är intressant givet Annie Lööfs prat om att ta emot miljoner ”självförsörjande” invandrare.

Det vore dock orättvist att säga att det inte finns någon skillnad mellan fejkliberalerna och deras vänsterallierade. Socialdemokratisk omfördelningspolitik försörjer flyktingar med skattepengar medan Centerns omfördelningspolitik försörjer flyktingar med skattepengar med mer oärlig retorik.

Tino Sanandaji

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Centerpartiet ljuger väljarna rakt i ansiktet

  1. Ta bort alla rekryteringsstöd och instegsjobb utom för grupper med handikapp som tidigare. Låt människor göra sig anställningsbara så vinner alla på det inte minst arbetsplatserna och svensk ekonomi!

  2. Vad nytt under solen att Centerpartiet och övriga politiska partier från vänster till höger blåljuger ?


  3. i all välmening varnar jag alla polare av oss som är
    längst ut på högerflajen…när vi går på krogen, för
    denne hårding, som inte ser mkt ut för världen…

  4. Centern delar ju idag Makten med ett annat Lögn parti, kanske håller Sossarna lögn kurser för både C o L, det erfordras nog ifall man ska ingå i en Sosseregering?

    • Hata är ett starkt ord, och hat en stark känsla, precis som kärlek.
      Lööf är inte ens värd hat, hon är bara värd förakt, för sitt blåljugande och sitt svek mot väljarna och det svenska folket.

  5. Stackars gamla som tvingas bli ”vårdade” av utlänningar som inte ens behärskar språket. Det är fruktansvärt hur man kan vara så ond och dum att man inte begriper att gamla behöver folk som är extra duktiga på att lyssna och höra samt själv göra sig förstådda, de ska vara SVENSKAR uppväxta här och kunna svenska utöver det vanliga, det får kosta vad det kostar. Det finns 300 miljarder att ta av!, det som varje år totalt slösas på utlänningarna!

    • Det är märklig. Alla invandrare ska ha rätt att på sin ålders höst få vårdas på sitt modersmål, medan vi svenskar ska prackas på rotvälska av diverse slag.
      Alla människors lika värde? Pyttsan, inte när det gäller oss svenskar i varje fall.

  6. Om företagsledare skulle ljuga så här oansvarigt och vilseledande i sina ekonomiska redovisningar av förtagets verksamheter skulle det klassas som brottsliga handlingar och medföra straffansvar.

    Men i offentliga verksamheter är det tydligen inte så noga. Där kan man ta ut svängarna med kreativa falska uppgifter i bokföringen och presentera ofullständiga ekonomiska glädjekalkyler där väsentliga fakta saknas i bokslutet.

    Juristen och partiledaren Annie Lööf (C) får väl ta ett snack med sin blåljugande fd partikollega Ola Spännar och läxa upp honom ordentligt innan han råkar hamna inför domstol och döms till en kännbar påföljd.

    https://i.imgur.com/ExxsbtH.jpg

    PS

    Mitt i regeringskrisen – Centerpartiets kommunikationschef lämnar

    I mitten av oktober kritiserades Ola Spännar för att han i en tweet frågat vad Bonnierfamiljen ansåg om den Bonnierägda tidningen Dagens Industris ledarsidas politiska linje.

    ”Undrar vad som sägs på släktmiddagarna hos familjen Bonnier om det faktum att deras dagstidning kampanjar för att ge regeringsinflytande till ett främlingsfientligt parti med nazistkopplingar?” skrev Spännar på Twitter.

    Ola Spännar bad sedermera om ursäkt för sin formulering och tog en paus från sociala medier med anledning av det hat och hot han tagit emot. (Publicerat den 26 november 2018)

    Läs mer på:

    https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/11/26/centerpartiets-kommunikationschef-lamnar/

    DS

  7. Sådana är de gröna: Annie Lööf har en Bagdad Bob som kommunikatör och Isabella Lövin har som sin stabschef en tidigare chef för Greenpeace och som då var ansvarig för intrång i skyddsobjekten kärnkraftverk.

    Snacka om att Sverige är infiltrerat. Lägg sedan till generaldirektörer som läcker kunskap om rikets säkerhet utan att ministrar reagerar.

  8. Vilka lögnare, hur vågar de, vilket skitparti som leds av en lögnare. Har hon verkligen klarat sina studier i juridik.

    • Att läsa in någonting och sedan rapa upp det på en tenta är ingen konst. Konsten är att omsätta det lästa i praktiken.

Kommentera