Musik till fredagsölen

Njut av kvällens dryck med tung rock…

…tillsammans med en sprillans ny video och en något äldre.

Först en lite äldre låt med ett av Sveriges bästa liveband och en av Sveriges bästa scenpersonligheter. Conny Bloom, Electric Boys och ”Ready To Believe”

En sprillans ny video till Evergreys ”End Of Silence”

6 thoughts on “Musik till fredagsölen

  1. Har ju gått hela veckan och väntat på rätt tillfälle att presentera mitt bidrag.
    Adam Levine and Train låter bättre än en viss Prince:

  2. Tack Jesus för ännu en välförtjänt fredag, nu är man i hamn för en liten stund. Nu sitter vi också alla förhoppningsvis med läskande dryck och härlig mat i våra hem. Jag själv är trött i benen efter att ha rusat runt på hala gator. Tänker på alla pensionärer med rullatorer som kämpar i modden. Hoppas kommunerna har tid och resurser att kämpa mot snö och halka.

    Med smaken av mjölkchoklad i munnen tänker jag tillbaka i tiden. Hur illa det var och vad som var bra. Jag var aldrig riktig tacksam och såg aldrig det som var bra utan stirrade bara på det dåliga.

    Matteus 6:25 Svenska Folkbibeln (SFB)

    ”25 Därför säger jag er: Gör er inte bekymmer för ert liv, vad ni skall äta eller dricka, inte heller för er kropp, vad ni skall klä er med. Är inte livet mer än maten och kroppen mer än kläderna?”

    Men i denna stund är jag tacksam för den goda mat och fina kläder jag har. Tack Herre för det du ger oss denna fantastiska fredag!

Kommentera