Mörka krafter på väg att ta över?

INSÄNDARE. Malmö 8 – 2 – 2019

Nu när judaspartiet Liberalernas partiledare Jan Björklund äntligen insett att det är lika bra att avgå efter allt vad han ställt till med när partiet nu ligger i dödsryckningar så går diskussionerna nu höga om vem som skall ta över det omöjliga uppdraget att bli ny partiledare.

Från Sydsvenskan

Snacka om självmordsuppdrag när det här partiet med all önskvärd tydlighet visat att dom är totalt opålitliga och det inte bara på riksnivå utan även kommunalt. Här i Malmö så svek judaspartiet sin samarbetspartner moderaterna på det mest lumpna sätt när man helt plötsligt bytte sida och ingick en koalition med socialdemokraterna och på detta sätt belönades med fyra välbetalda kommunalrådstjänster av sossarna efter valet. Likt Judas i bibeln som sålde Jesus för 30 silvermynt så sålde liberalerna moderaterna för att komma åt dessa kommunalrådsplatser.

På ett liknande lumpet sätt med åberopande att han lovat sina adoptivsöner att aldrig ingå ett samarbete med Sverigedemokraterna så lät Jan Björklund sossarna och miljöpartiet på ett odemokratiskt sätt bilda regering. Han vill på detta sätt påskina att han är mån om sina adoptivsöners säkerhet som ju kommer från ett avlägset land i fjärran östern från allt som dom kan tänkas bli utsatta för om det ”rasistiska och nazistiska” SD får något inflytande i svensk politik.
Med detta så dömer alltså denna svikare och förrädare över en miljon av väljarkåren för att vara nazister och rasister.

Det må vara hänt att Jan Björklund är mån om sina adoptivsöners tillvaro men vad han inte är mån om är sitt eget folks tillvaro vad det gäller att bli utsatta för ännu mer invandrarvåld och kriminalitet som naturligtvis blir en följd av att det nu kommer att tillåtas ännu mer invandring till landet i forma av lättnader för anhöriga att söka uppehållstillstånd.

Man kan med fog påstå att Jan Björklunds två adoptivsöner indirekt var orsaken till att vi får stå ut med ännu mer nedmontering av den svenska välfärden och att litet skitparti som knappt kom in i riksdagen idag sitter i regeringsställning och dikterar den rådande invandringspolitiken.

En av dom som nu påstås vara en toppkandidat till partiledarposten är Nyamko Sabuni och är det så att hon eventuellt blir partiledare så får väl framtiden utvisa om detta är ett lyft för partiet eller inte. Det bästa för landet vore om denna mandatperiod blir den sista i riksdagen för Liberalerna och ännu bättre vore om den avslutas långt före nästa val.

Det blir intressant att se om belöningen för Jan Björklunds svek mot sitt eget folk blir en generaldirektörspost inom ett statligt verk där han aldrig tidigare satt sin fot och heller inte har en aning om vad verket sysslar med eller en ambassadörspost i något exotiskt land ungefär som Erik Ullenhag fick för sina insatser eller om det rent av blir en landshövdingepost.

Hur som helst så kommer han att avtackas på Liberalernas kongress i höst och på sedvanligt sätt så kommer han att få en stor blomsterbukett och kram från någon kvinnlig representant för partiet.
Jag vill rekommendera att man istället för blomsterbukett utdelar en stor spark i röven. Finns det ingen i partiet som vill åta sig detta så ställer jag gärna upp. Jag står för samtliga mina kostnader vad det gäller resa och uppehälle så det kommer inte att belasta partiet ekonomiskt.

Sandor Herold, Malmö

26 thoughts on “Mörka krafter på väg att ta över?

  1. Mörka krafter ”PÅ VÄG” att ta över??? Det är väl bara dessa som styrt och positionerat sig allt mer, sen Palme-doktrinen. De ljusa krafterna har nästan helt dött. Det är endast vi i nyhögern som står för dem, bortsett från nazismen. MÖRKA KRAFTER, ÄR ALLA DEM SOM VILL OCH STRÄVAR EFTER ATT FÖRGÖRA VÅRT FOLK OCH LAND!!!

  2. Med 2,9% väljarstöd idag är frågan om det finns några väljare kvar i L när ny partiledare ska utses i november? Hoppas i så fall på Cecilia Malmström som lockar samma personer som röstar på Annie Lööf och fortsatt öppna gränser /”säkra vägar” in i Sverige. Då kan de ta väljare av varann och minska båda partierna.

  3. ”Judas” alltså föråtts. Vilka har föråtts.? I riksdagen finns olika uppfattningar, väljarna hade sin chans att välja, få valde L, men L hade sin uppfattning och stod för den.

  4. Det är inte rimligt att Björklunds barn ska bestämma Sveriges politik. Det visar hur infantiliserat landet blivit. Ibland undrar jag om det finns en ”fördumningsagenda” som påverkar skolan, musiken, litteraturen, TV programmen osv.
    Ge Sabuni en chans. Hon verkar klartänkt och mer rakryggad än Björklund nånsin varit.

  5. ”Jag orkar inte förstöra Sverige mer utan behöver hjälp av en ny kraft som kan tillsammans med oss i regeringen jobba vidare med att uppnå målet med Sverige som ett u-land så vår nya adel trivs”

  6. Mörka krafter på väg att ta över? Då blir det alltså Nyamko Sabuni..
    Det är ok,bättre en den ryggradslöse lille fjantmajoren

  7. Jag skulle börja med att be någon som kan att undersöka Annika Jacobsson, MP även involverad i Greenpeace !
    Min fråga är enkel,
    ska vi ha någon i regeringen, riksdagen, regerings kansliet eller riksdagskansliet som VILL/KAN SKADA SVERIGE ??????

  8. När man hör förslagen på vilka som kan tänkas ta över efter Tamburmajor Björklund så förstår man det man ju redan visste att 2-3% partet L är och kommer vara i fritt fall framöver !
    Detta parti har politiskt aldrig tillfört någonting.
    Liberal-socialism vad är och betyder det ?
    L bara ett fjolligt tramsparti.

    • Det gör henne inte Svensk, oberoende av hur många mil hon ha åkt tunnelbana i Stockholm. Ha hon vet i skallen hoppa hon inte på ett sjunkande skepp.

    • Jämfört med Majorn, Ullenfjant, C Wikström, Lejonborg var hon ju en lysande stjärna. Var väl därför hon blev utknuffad ur regeringen.

  9. Nog är det väl märkligt. Så fort någon ska klaga på någon/något så kommer alltid judarna upp. Jag vill inte peka finger och skrika antisemit, men Jesu lärjunge Judas var jude.

  10. Tar de in överåriga politruker till ett så viktigt jobb, militär, han har väl fullt sjå att vara med sina söner och skydda dem mot alla kriminella invällare som han släppt in och när han inte har Säpo som skydd och en stor pension för att ha glappat i 12 år, alltför stor, så kan väl det vara ett bra jobb. Personlig livvakt åt sina söner.

  11. När Jan Björklund intervjuats i radio och TV så låter han inte som den looser han är. Istället så får man intrycket av att han är en bragdernas man i hans megalomaniska och självförhärligande tal om sig själv.
    Skall L lyckas bli kvar i nästa val så måste det säkert till en bragdernas hen och ett under.
    Så länge som man har samma invandringspolitik som MP så kommer journalisterna att stryka dem medhårs.

  12. Det ryktas att han skall återgå till det militära, men vem vill riskera att sändas på självmordsuppdrag eller bli skjuten i ryggen?

Kommentera