Kina utökar integreringsinsatserna för sin muslimska befolkning

Kinesiska myndigheter i den nordvästra delen av Xinjiang provinsen har delat ut fläskkött till muslimska hushåll under  det kinesiska nyårsfirandet, man har också försökt att ”lära” muslimerna att dricka alkohol, äta fläsk och delta i traditionell kinesisk kulturyttringar.

Invånarna i den autonoma regionen i Xinjiang, berättar att tjänstemän hade bjudit in dem till middagar för att fira det nya månåret (grisens år) där fläsk serverades och hotade att skicka dem till ett ”omskolningsläger  om de vägrade att delta.  Insatserna för att lära muhammedanerna att äta griskött uppges ha börjat sent i fjol.

Lär mer om Kinas omfattande insatser för att integrera den muhammedanska befolkningen HÄR

18 thoughts on “Kina utökar integreringsinsatserna för sin muslimska befolkning

  1. Aha, det är intressant.
    Det vi läser här betraktas i Sverige som ett övergrepp och något kriminellt.
    Att inte respektera andra människor och deras kultur, seder och bruk.
    Ja ni känner igen trallen.
    Men vill Sverige stöta sig med Kina, vågar man säga för mycket?
    Skulle inte tro det nej.
    De rödas partikamrater i Kina har lite annan syn på saken kan man säga, för att vara lite vass.
    Men Sverige, nä, här är man upptagen med att jaga dissidenter som vågar skriva något på nätet som anses kränkande.
    Att vilja stänga gränsen och önska en nation med en gemenskap av våra egna rötter, hujedamig alltså!
    Blundar för det Kina gör och som av Sverige bör ses som en ren dödssynd för att istället jaga tankebrottslingar.

  2. Hej . Läste en mycket bra skrift på bloggen : Katerina Magasin . Någon dryg månad sedan . Darura är ett arabiskt ord som betyder ungefär ’ nöden har ingen lag ’ . Detta ord befriar islams anhängare från det mesta som de säger sig att de måste följa . De kan äta och drick vad de vill . De kan hälsa på vem de vill med sin hand . De kan klä sig hur de vill . Att de beter sig hur de vill vet vi . Upplys dem om ordet Darura , med eftertryck . Som att säga ordet Mischt till zigenare kanske : det är som det är . Mvh Sjöström

  3. I Sverige skulle vi kunna tvinga dom att delta i kräftskiva med nubbe. Kräftor och liknande djur är också förbjudna enligt Koranen har jag för mig.

  4. Det här är den bästa metoden jag hört på länge 🙂

    Mata med gris och sprit! Det gör susen det!

    • Det fungerar garanterat, många sköna sommarkvällar under flera år ute i trädgården med detta. Jag kände ingenting att jag ville spränga ihjäl någon, inte en tanke på något sådant att tillföra skada på någon annan 😉

  5. När det gäller integrering måste man ju för tusan ha motparter att dansa med. Vissa kulturer kan inte integreras. Kina lär bli varse om det.

    • Om någon ska lyckas är det kineserna. De har inga operasångerskor, ”komiker” och annat löst folk som lägger sig i. Jag misstänker att de kör enligt devisen ”Integreras eller dö”.

Kommentera