Peter Wolodarski stämt för grovt förtal

MEDIA. Peter Wolodarski, chefredaktör och ansvarig utgivare på Dagens Nyheter besökte i går rättssalen anklagad för grovt förtal. 

Peter_Wolodarski_

Wolodarski stäms för publiceringar i DN där affärsmannen Johan Lundberg utmålas som SD-sympatisör och att affärsmannen skulle ha suspekta kopplingar till ryska regimen. Totalt yrkar Lundberg på en miljon kronor i skadestånd.

Läs mer på Nyheter Idag, tyvärr bakom betalvägg…

-Pettersson ser att detta inte är första gången när det gäller Peter Wolodarski och Dagens Nyheter. De borde kanske ta ett kliv tillbaka från de agenda sättande nyheterna och börja publicera sakligt och korrekt igen.

Märkligt att public service, SVT och SR, med 9 miljarder skattekronor i budgeten inte nämner något om att en av landets ledande publicister står åtalad inför domaren.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Peter Wolodarski stämt för grovt förtal

  1. En fråga till löfven..
    Varför ska jag vara med att betala på min inkomst till alla tidnlngar..
    Jag läser aldrig några.
    Kan dom bidraga något till min hyra.

  2. Fick följande svar från SVT, när jag tyckte de kunde skriva något possitvt om Trump och inte bara negativt.

    Tack för ditt mejl. Vi skriver ju varken att någon har gjort något bra eller dåligt, vi gör inte den värderingen. Vi skriver nyhetsartiklar, hur du sedan tolkar dem är upp till dig.

    Allt gott!

    Vänligen
    Carin Fock SVT.

    Det var ju bra att veta att det är min tolkning om det är något negativt.

  3. När media åtalas blev det inte då helt plötsligt ett gäng politiker som skulle bestämma om det skulle gå vidare hände väl för inte så länge sen och dom håller ju varann om ryggen.

  4. Hoppas den muppen låses in och nyckel kastas bort. Han har dragit ned DN till nästan samma slasknivå som AB o Expressen.

  5. Då får dom utvisa honom till ett Mena land för kommer han till sitt forna hemland får han det hett om öronen, polackerna glömmer aldrig förrädare. Han har snackat mycket skit om sitt forna hemland..

  6. Någon som tror att P.W blir dömd av Sveriges numera haverade rättsväsende som styrs av det mångkulturella etablissemanget ?

  7. Kan det vara så att public service tror att han blir fälld för förtal, därav att man inte vill upplysa allmänheten allt för mycket.
    Skulle det vara så att dom visste att han inte blir fälld, då har dom basunerat ut det direkt med att dödsknarkarnazister försökte fälla chefredaktör

Kommentera