Trump hyllad av båda partierna i natt

UTRIKES. I natt, klockan tre svensk tid, höll president Donald Trump tal till nationen. Trump talade om att fler än någonsin arbetade i USA och att det var fler kvinnor än någonsin i kongressen. Kvinnor som var klädda i vitt för att hedra suffragettrörelsen.

Trump pratade mycket om samförstånd men backar inte om att bygga muren som Clinton och Obama påbörjat.

-Pettersson lyssnade halvsovande på radio och lade märke till att applåderna avlöste varandra, politiker från båda applåderade och jublade, när Trump nämnde antalet kvinnor i kongressen jublade många och ropade ”USA! USA! USA!”

Det verkar inte som Donald Trump ses som den idiot SVT försöker framställa honom som…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Trump hyllad av båda partierna i natt

  1. TRUMP DU ÄR BÄST, OCH KOMMER ALLTID MINNAS SOM EN RAKRYGGAD, FÖRSTÅNDIG OCH KLAR LEDARE !
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Viss skillnad mot syltryggarna i Sverige.
    🤮🤮🤮🤮🤮

  2. Precis lyssnat på SOTU som Trump till slut ”fick hålla” trots att Demokraten Pelosi NEKAT Presidenten att hålla det på DEN DAG DET ENLIGT TRADITIONEN HÅLLS.
    Har följt denna bitvis liknande ”såpopera” (liknande den som förekommit i Sverige) olika media ger olika ”bombnedslags nyheter” !!
    Liknar även detta SVEA riket !
    Men det som är skillnad är vem som LEDER landet och MOT VILKA MÅL där ledaren tydliggör sin önskan att komma till det bästa för HELA LANDETS BÄSTA.
    Nu fick jag nyss lyssna på SVT´s ”neutrala – objektiva” rapport om detta tal vilket gör mej iaf orolig.
    Vilken gör översättningarna ?
    Varför ”politisera” ett tal till USA´s befolkning ??

  3. Det är smått parodiskt att höra på kommunistiska P1, de kunde för första gången på länge inte avfärda Trumps framträdande helt och hållet

  4. Finska Yles utrikeskorrespondent avslutade sin kommentar med att dra fram de döda barnen vid gränsen till Mexico. Vet inte om man ska skratta eller gråta.

  5. Han är en handlingskraftig politiker som sätter sitt land och folk först, vad ska man säga om grottmongot på stadsminister posten vi fått?

Kommentera