SVT, tre nyanser av vänster diskuterar kriminalpolitik

MEDIA. Igår kväll var det debatt om kriminalpolitiken i public service nyhetsprogram Aktuellt. Programledaren Lotta Bouvin-Sundberg  är vänster. 

En av debattörerna, justitieminister Morgan Johansson (S) är vänster och den andra vänsterpartisten Linda Snecker som är ännu mer vänster.

Johansson skyller på Vänsterpartiet och Snecker är som en repig skiva, istället för att sänka skatterna för de rika så…

Twitter    SVT Play

Här undrar programledaren Lotta Bouvin-Sundberg om det behöver släppas siffror på att invandrarna kostar pengar när det snart är val.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “SVT, tre nyanser av vänster diskuterar kriminalpolitik

  1. SVT utövar påtryckningar (t. ex. på NMI) redan nu för att införa självcensur i strid med nu gällande grundlagar.

    Läs, se och lyssna på detta! Särskilt på vad Charlotta Friborg säger. Hon är ansvarig utgivare på SVT Nyheter. Hon är mycket irriterad och kritisk till att Mats Olin, Näringslivets medieinstitut (NMI) bad sina läsare att skicka in tips om personer vilka ofta uppträder i Public Service som den slumpmässigt intervjuade ”mannen på gatan” eller i diverse intervjuer i SVT och Sveriges Radio.

    Det har alltför ofta framkommit i efterhand att de intervjuade personerna inte är neutrala utan har starka politiska engagemang och sympatier som ligger till vänster t. o. m. mycket långt ut till vänster på den politiska skalan.

    Hjältar och tron på SVT:s dolda agenda

    Är mannen på gatan vänster? Mats Olin, Näringslivets medieinstitut, och Charlotta Friborg, ansvarig utgivare SVT Nyheter, diskuterar NMI:s lista över politisk tillhörighet hos SVT:s intervjupersoner. Värd: Jan Helin, programdirektör SVT.

    Se och lyssna till inslaget på SVTPlay-länken nedan och döm själva:

    https://www.svtplay.se/video/20887124/fonster-mot-medievarlden/fonster-mot-medievarlden-29-jan-19-00?start=auto&tab=2019

    Public Service (SR och SVT) försöker alltså få NMI att stoppa inhämtning av tips i detta ämne från sina läsare av publikationen med namnet ”Näringslivets Medieinstitut”

    Luktar lång väg vara försök från SVT och SR att inskränka yttrandefriheten och därmed införa en form av censur som man vill att NMI ska underkasta sig redan nu, d v s INNAN grundlagen ens har ändrats.

    Diskussion i SVT om “mannen på gatan”

    Hjältar och tron på SVT:s dolda agenda

    Listan: “mannen på gatan” i SVT.
    SVT har genom åren vid ett flertal tillfällen missat att tydligt redogöra för intervjupersoners politiska engagemang. Här följer en lista på några av dessa fall. NMI välkomnar samtidigt tips på fler exempel i ämnet.

    Länkar till inslagen har tagits bort ur listan av integritetsskäl. Den som vill ta del av materialet kan höra av sig till NMI.

    Läs mer på:

    https://naringslivets-medieinstitut.se/listan-over-svts-tabbar-av-mannen-pa-gatan/

  2. Vi har i runda slängar 2 miljoner invandrare i Sverige och en enkel matte säger då att Sverige då går back 148 tusen miljoner om året.
    Om vi istället skulle tro politikerna ( vilket ingen normal människa gör ) så blir det kanske 74 tusen miljoner om året vilket skulle räcka till att införa sjukvård i Sverige igen.

  3. Linda blev känd under efternamnet Sniker då hon avbröt föräldraledigheten då riksdagen gick på sommaruppehåll och återupptog den när den samlades igen.

  4. I ett inslag i aktuellt från Ungern om demonstrationerna i Budapest så kom det på tal om att Ungern lider av arbetskraftbrist.
    I slutet så inflikar Lotta Bouivin-Sundberg att Ungern gjorde ett stort misstag 2015 under den stora flyktinströmmen att inte som Sverige tog in ett stort antal flyktingar som kan fylla vakanserna. Koko Koko.

  5. Läskigt att beskåda så pass hjärntvättade individer stå och diskutera ett otroligt allvarligt samhällsproblem. De tassade runt den heta gröten som vanligt med floskler och undansvävningar.

    • Inte nu längre när alla med beskattningsbar inkomst betalar, nu kan man göra som man vill
      Våra pensionsräddare fick det billigare att titta på smörjan, dom har ingen beskattningsbar inkomst

Kommentera