Kräver lägre hyra på grund av knarklangare i porten

BROTTSLIGHET. Göran har fått nog av hotfulla knarklangare utanför sin lägenhet. Han tycker det är fastighetsägarens ansvar att sätta stopp för gängen i kvarteret. Men han har en plan. Nu tar han strid mot MKB, Malmös kommunala fastighetsbolag, rapporterar SVT

-Pettersson håller med Göran om att det inte är så trevligt med knarklangare och kunder i eller utanför porten, men tycker nog inte det är fastighetsägarens huvudansvar och begriper framförallt inte hur lägre hyra för Göran ska få knarklangarna att flytta.

Mitt tips Göran, ring Stefan…

Minns ni?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Kräver lägre hyra på grund av knarklangare i porten

  1. Jag hejar på Göran! I lång tid har han lidit för att alla ansvariga i hans kommun är fisrädda för de som egentligen bestämmer i Malmö, narkotikan och våldet. Heder åt Göran som tar striden, jämfört med alla som bara fegt duckar! Alla grannar borde stötta honom, alla boende i Malmö!

Kommentera