Så låter Malmö, ljud från S-kalifatet med skattepengar

SKATTER. Malmö får 5,5 miljarder, 15 miljoner om dagen, 25 % av sina inkomster från landets övriga skattebetalare annars skulle Malmö gå i konkurs. Nu har man låtit Kommunikationsbyrån Gullers grupp utföra uppdraget att i tre faser spela in hur Malmö låter, till en total kostnad av 364.000 kronor, rapporterar SVT.

Bild från Jeander

– Det bygger mycket på känslor så det är klart att det kan uppfattas som lite flummigt, men vi letar nästan efter instrumenten som ska spela den här ljudidentiteten, säger Patrik Odhelius, kommunikatör på Malmö stad.

-Pettersson undrar vad herr Odhelius menar med lite flummigt? Det är idioti. 364.000 kronor till kommunikationsbyrån sedan ska Odhelius och några till ha lön också.

Min uppfattning är att några beslutsfattare borde få sparken omedelbart.

Jag har spelat in Malmös ljud, håll till godo, det är gratis.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Så låter Malmö, ljud från S-kalifatet med skattepengar

  1. Här är lite skilda händelser i Malmö + några fler orter i Skåne som kommunikatören Patrik Odhelius kunde passa på att dokumentera med sin inspelningsutrustning hur det låter i verkligheten i de olika situationerna och sedan presentera sina infångade ”ljudidentiteter” för allmänheten.

    Delcitat

    Han kräver lägre hyra på grund av knarklangarna i porten

    Publicerad idag 05.00

    Är det en hyresvärds ansvar att det inte säljs narkotika i porten? Den frågan prövas på tisdagen av hyresnämnden i Malmö.
    – Man är livrädd. Man kan inte komma in i sin bostad, säger ”Göran”, som egentligen heter något annat.

    I två år har Göran kämpat mot hyresvärden MKB, som han menar inte gjort något för att förbättra situationen. Till slut tröttnade han och gick till hyresnämnden.

    Göran kräver att MKB vidtar flera åtgärder för att öka hans och grannarnas säkerhet.

    Slut delcitat

    Läs mer text samt se och lyssna till video på länken nedan:

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/han-kraver-lagre-hyra-pa-grund-av-knarklangarna-i-porten

    Här finns mer från Skåne som kan generera intressanta och kanske t o m mycket skrämmande ljud som kommunikatören Patrik Odhelius borde spela in och därefter publicera i sin ”dokumentär”.

    SVT Nyheter – Skåne

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/

  2. Han konkurrerar med Malmös andra 204 kommunikatörer, så vad han ska hitta på och fylla sina dagar på jobbet med är lnte så lätt.

  3. Varför inte göra som EU vet jag, flytta riksdag och regering. Halva året i Stockholm och halva i Malmö, det borde både skapa jobb och få ökad insyn i städernas problem. Att det kostar och ökar både föroreningarna och misstron mot politiker är väl egalt?

  4. Här ett hett tips till Patrik Odhelius, kommunikatör i Malmö kommun som han kan lägga in i sin pågående insamling av ljud. (Publicerades den 5 okt. 2007)

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=pHrmSTRmjyw&w=560&h=315%5D

    Liksom Petterssons ljudtips är även detta helt gratis … åtminstone från min sida. Vilka copyright-rättigheter YouTube (Ägt av Google) har känner jag inte till i detalj. Men det borde inte vara särskilt svårt för herr Patrik Odhelius att banda en alldeles egen dagsfärsk liknande ljudsekvens från vilken del som helst i Malmö-kalifatets folkvimmel.

    • Tillägg:

      I går kväll kl 22:51 postade jag en kommentar i en annan tråd här på Petterssons blogg om Malmö kommuns / Region Skånes katastrofalt dåliga förlustekonomier som hålls under armarna med mångmiljardstöd från skattebetalarna i övriga delar av Sverige. Länk här:

      https://petterssonsblogg.se/2019/02/04/optimismen-ar-bytt-mot-oro/#comment-592825

      Jag vill idag komplettera med dessa uppgifter om vad som försiggår i kalifatet Malmö.

      SVT UG föredrog tidigare att prioritera ”avslöjanden” om delvis lagliga affärer i flera utländska skatteparadis på Malta & Bermuda (Paradisläckan) samt (Panamadokumenten) etc där svenska lagar inte gäller. Hellre det än att granska mångdubbelt större olaglig storsvindel med skattepengar i

      https://www.svtstatic.se/image-cms/svtse/1400148474/nyheter/val2014/article2039794.svt/alternates/large/Sverige-skatteparadis.jpg

      … skatteparadiset Malmö (och övriga delar i Sverige) där handeln t ex på staden Malmö stads svarta marknader orsakar ett gigantiskt skattebortfall på c:a 2,2 miljarder kr / år (sannolikt ännu större idag 2019). Detta bortfall uppkommer i den utbredda svarthandeln som ständigt pågår i allsköns olika branscher i den sosse-vanstyrda kommunen Malmö.

      Varför rapporterar varken Public Service eller övriga PK-media om dessa gigantiska inhemska skattebortfall … och varför är det knäpptyst om detta från finansminister Magdalena Andersson (S)?

      Dessa mångmiljardbelopp hamnar ju i vissa fall som kontanter rakt ner i de kriminella svarthandlarnas plånböcker / fickor eller i plastkassar fulla med kontanter om sedelbuntarna är för stora att bära på sig.

      Skattesvindlarna vill ju självklart undvika att sätta in pengarna på bankkonton i svenska / utländska banker där de riskerar att spåras av myndigheterna om Skatteverket, Ekobrottsmyndigheten, Polisen, Finansdepartementet eller andra om de händelsevis skulle råka visa något lite intresse.

      • I en annan bloggtråd, om Malmös ekonomi, kan man läsa
        om att arbetslösheten bland utomeuropéer är 38%.

        Kan man ju bara undra hur många av dessa som jobbar svart och dessutom uppbär bidrag.

  5. malmoe – en parasiterande korrupt och förlorad stad!
    och övriga Sverige accepterar detta?? socialism i sitt förkrossande skepnad! I sitt sk*t!

  6. Det är väl någon som känner någon i hierarkien. Som vill gynnar några ”Kultur arbetare” med flum jobb

  7. Tag en mikrofon, ät en stor tvättbalja med ärtsoppa. Stoppa ner mikrofonen i toaletten. Sitt ner. Tryck på record. Vips! Malmö är gestaltat med en passande ljudsignatur!

  8. Detta är ju ren stöld av skattemedel, dessa pengar är väl egentligen i huvudsak till för landsortskommuner med sviktande befolkningsunderlag!? Sen är det ju anmärkningsvärt att det kan gå så dåligt för Malmö som är späckat med ”lönsamma” invandrare!? Frågan kan gå vidare till Löven!

Kommentera