Den kriminella och korrupta socialdemokratin

BROTTSLIGHET. Socialdemokraterna har två mål. 

  1. Att ta makten
  2. Att behålla makten

Det gör man inte genom att vara duktiga och föra en för landet och folket bra politik utan genom korruption och att gynna medlöpare. Tyvärr så genomskådaren inte väljarna detta.

Läs mer på Expressen…

Läs gärna om den moraliska rötan i rörelsen i åtta delar…

-Pettersson undrar varför inte polisen ingriper…bedrägeri, stöld, korruption, mutor, trolöshet mot huvudman, det finns hur mycket som helst…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Den kriminella och korrupta socialdemokratin

  1. Nu vill Morgan Johansson att det ska bli brottsligt att kritisera dom brottsliga politikerna.
    Dom vill själa folkets pengar utan någon får kritisera.

  2. Det mest anmärkningsvärda är väl ändå att 30% röstar på dessa korrupta politiker och tydligen tycker det är helt OK, ofattbart. ”Klasskamp” får ju en annan betydelse.

  3. Hela Sverige är 2019 från riksdagen ner till botten av samhället ett enda stort korrupt träsk!

  4. Det kan de ha i fjollträsk. De har ju röstat så…

    Hoppas att MP sabbar alla möjligheter att ta sig fram med bil, och att hela centrala stockholm svämmas över av kompetensregnet ifrån Mellanöstern och Afrika..

  5. En miljöpartist Eriksson som tydligen kallas regionråd säger att Stockholm måste rusta för extremväder dvs en vanlig vinter. Han hävdar klimatförändringar som skäl. Vilken total dåre. Detta är en vanlig vinter som stan skall klara av utan problem.
    MEN det finns väl inga pengar för detta. Våra styrande i kommunen fyller ju sina kompisars fickor utan att de ens behöver lyfta ett finger.
    Wanngård skall åtalas och hennes kompisar skall frysas ut och mobbas tills de återbetalat rättsvidrigt utbetalade pengar.
    Motivet att man konkurrerar med marknaden om dessa individers kompetens är ju lätt prövat. Förpassa dem ut på marknaden får vi se. Konkurrensupphandla ny kompetens, lägsta anbud vinner.

    Sossekräk – stå aldrig mer och skrik om att klyftorna ökar.

  6. Det sägs att alla människor är födda lika och med samma värde.
    Att den ekonomiska brottsligheten blir så hög bland just politiker måste därför bero på socioekonomiska faktorer.

    Vem vet vad dessa stackars människor har varit utsatta för tidigare i sina liv.

    Många har tidigt hamnat i gängkriminalitet. Utbudet av gäng är ju stort i Sverige och dessa har ofta det gemensamma att dess namn slutar på partiet. t.ex Socialdemokratiska partiet, Centerpartiet, Vänsterpartiet med flera.
    Ledarna för dessa gäng håller till på en ö i Stockholm där de har ett stort hus och där man samråder hur man bäst skall pungslå svenska folket på pengar

    Många av gängen har dessutom Hang Around-grupper för ungdommar som t. ex SSu och CUf.där ungdommar som ser upp till de kriminella vuxna ofta börjar sin bana och lärs upp i skydd från folket

    När dessa hang-arounds blir vuxna kan dom sedan tillbringa hela sitt liv inom klanen och ha sin försörjning genom att befolknngen måste betala beskyddarpengar.

  7. Sosseriet av idag består till mesta delen av penningkåta karriärister. De häver åt sig och vräker åt sig. Sen har vi alla fackpampar som också lever loppan på medlemmarnas pengar de är i regel också sossar och sen kör dom sina vanliga floskler om allas lika värde solidaritet och rättvisa. Svårt att hitta nåt ruttnare.

  8. ingen konst att behålla makten.
    Men lämnar en lapp till valmyndigheten som redovisar vad som står på lappen.
    Men inte alltför stora avvikelser från verkligheten då blir folket misstänksamma.
    Maduro klantade sig men DDR, kunde också behålla makten.
    Att man drog ett par procent från SD och gav till MP gav stort förändring.

  9. Makt korrumperar. Eftersom (S) i många decennier haft en näst intill total dominans är det nog logiskt att där är
    korruptionen störst.
    Och tyvärr är nog hela etablissemanget
    marinerat av (S).

    Ett annat parti med samma historia hade sannolikt utvecklats likartat.

    Direktdemokrati skulle jag rösta för.
    Dagens demokrati känns mer som ett
    meningslöst skådespel,
    Det gynnar aktörerna – ingen annan!

    • Varför blanda in demokrati, den r ju för länge sedan avskaffad i Absurdistan.

  10. I mina ögon är Sossarna dom stora EGENBERIKARNA, och det har dom varit i många år. För varför annars skulle den absolut sämste ledaren av ett land vara den som har bäst betalt av alla Europeiska ledare.

    Det är också bevisat att det inte blev bättre med fler kvinnor på ledande poster, som dom tjafsat om i många år, tvärtom!

  11. De flesta politiska partier har nog sina skelett i garderoben. Jag har svårt att lita på politiker över lag; inte bara socialdemokrater. Den politiska rötan, med korruption och maktmissbruk, genomsyrar hela samhället.

      • Okej det är stora misstag, min tanke var att det görs misstag både bland politiker och privata.
        Jag såg senast idag att Ledarnas ordförande sparkats och fått en ofantlig fallskärm, nått är fel i samhället.

      • Stora misstag? Det är inte misstag, det är korruption.

        Axel Oxenstiernas ord om tjänstetillsättningar 1634 borde gälla än idag: Man måste se på vars och ens kapacitet och varken på vänskap eller släktskap.

    • Langmore:
      Tycker du inte det är befogat ? Eller tillhör du dem som lever gott som gråsosse,med korrupt bakgrund ?

      • Stenbock, Jag tycker verkligen det är befogat att påpeka, höga löner till politiker, stora fallskärmar till företagare och fackföreningsrörelsen ledare osv. Jag skulle verkligen vilja se en folkrörelse mot detta även den ”gröna” skatteväxling en där vi ”vanliga” kommer att råka värst ut, vi skall inte ha råd att flyga, inte ha råd att åka bil och tåg har vi redan nu inte råd med.
        Men jag ser inte att det bara är S som skall starta i skamvrån, även de kristna har ju för inte så länge sen varit på tapeten. Osv.

      • Jag är i den åldern,att jag ser Petterssons inlägg som mycket viktigt. Detta är,och har sedan jag kan minnas (50-talet) inte tidigare ens yppats,i den genomröda pressen.
        Att du kommer med dina teorier är en sak,men brottslighet inom S i mer än 60 år,är något annat. Och högt på tiden att öppet påtala.

Kommentera