Alexander Bard twittrar om att inte köpa biljett på tunnelbanan

BROTTSLIGHET. Alexander Bard, är artist, musikproducent, filosof, författare och samhällsdebattör, nu twittrar Alexander om kvinnan utan biljett…

”Jag tror faktiskt att svarta svenskar, svenska muslimer, svenska kvinnor, gravida kvinnor är fullt kapabla att betala för sin egen biljett. Så vad är det som gör det så kontroversiellt att just den här fuskaren blev ombedd att lämna tåget?”

-Pettersson har alltid gillat Alexander Bard för hans raka och rättframma sätt, så vi bjuder på en till…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Alexander Bard twittrar om att inte köpa biljett på tunnelbanan

    • Vem var puckon i denna föreställning? Har du sett någon skylt
      om att Negresser får åka gratis, och att vakterna inte ska göra sitt jobb? Jag ser ett annat Pucko!

  1. Nu kommer alla svarta strunta i att betala biljetter.ja menar vilken vakt
    Vill efter detta konfrontera svarta angående betald biljett.vilka vakter vill få sparken!?!?

  2. Många migranter som kommit hit till Sverige är otroligt bortskämda och vet att svensken och svenska myndigheter+politiker kryper för dem i alla sammanhang så de migranterna blir väldigt fräcka och kräver alltmer och får de inte som de vill så dras ”rasistkortet” snabbt upp. Svensken är alltför naiv och generös och odlar fram hundratusentals soffpotatisar där man ger dem bidrag+bidrag i alla oändlighet utan krav på motprestation.
    Bra ställningstagande av Bard

    • Inte svensken. En riktig svensk vill nog helst att det råder samma regler och lagar för alla, eller jag som inte är svensk ,skulle nästan unna det svenska folket litet mer guldkant i tillvaron än oss, som har fått en chans att få bo här och verka . Jag skulle nog inte ha något emot att betala höga skatter ,om jag visste att jag kunde bidra med mitt till stacken så att fattigpensionärer svenskar med flera som har det sämre ställt kunde få en dräglig tillvaro.Ensamstående svenska mammor och pappor t.ex .

    • Om sisådär tio år är white swede en sällsynt varelse i detta land. Jag blir alldeles förtvivlad när jag ser de söta blonda små svenska barn . Tänker på deras framtid.

  3. Många är de posörer som gått igång med rasistbeskyllningar. Hoppas de får äta upp sitt usla medlöperi, så att man slipper se deras nyllen nästa gång någon av de skyddade folkslagen känner sig obefogat kränkta.

  4. Bard gillar att vara tvärs. Ingen stor sak att man måste betala för sin tunnelbane biljett, de är ju självklart.

  5. Men vi har ju ett orakel. Kanske hon kan svara på vad vi ska tycka, Ring, ring Lilla Greta…..

  6. Bard har rätt i mycket, men numera tycker jag att ”SVENSK” alltid är etnisk SVENSK, övriga är INTE SVENSKAR lika lite som Australiensarna är Aboriginer! eller lika lite som Svenskar som flyttat till Kina är KINESER! eller Engelsmän i Amerika är Indianer eller Apacher! osv.

  7. Så bra sammanfattat. Det var väl i princip allt, som var värt att nämnas om den händelsen. Men i den masspsykos många svenskar lever i, babblar man alltid i munnen på varandra pga. att ingen vill veta vad, som egentligen hände eller varför.

  8. Lyfter hatt för Alexander Bard. Så rätt du har! Vore underbart att se dig i svensk parlament ! Fler såna som dig behövs.

Kommentera