Skidorter spår rekordvinter – ”Makalöst”

VINTER. Förra säsongen var fantastisk och i år är intresset för att åka skidor är gigantiskt i år, skriver SvD Näringsliv som varit i kontakt med sju skidanläggningar. Inför de stundande sportlovsveckorna vittnar samtliga om högtryck.

Expressen 2006

Funäsfjällens vd Mats Lennartsson är lyrisk. – Det är några enstaka objekt kvar att boka, det är en rekordvinter helt enkelt. Det är helt makalöst både med antal gäster och med snötillgången, säger Lennartsson.

– Vi hade århundradets skidsäsong förra året med mycket snö. Det bidrar till att folk har vågat boka tidigare, säger Magnus Dovallius, marknadschef för Stöten i Sälen AB.

Aftonbladet 2006

-Pettersson vill ha ett utlåtande av Greta Eko-Pippi, så jag vet vem jag ska lita på, Expressen eller Aftonbladet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Skidorter spår rekordvinter – ”Makalöst”

  1. Aftonslasken,som har som devis ”Först på plats” ,kommer idag som rumpan på katten !
    Sagan om att Himalayas bergmassiv smälter,finns först idag att läsa för c:a 25:-
    Undrar om de läser slask-blaskorna HD/Sydsvenskan,eller finner sina nyheter hos Pettersson ?

  2. https://images.hdsydsvenskan.se/preset:full/hKxSUIHehSN3KdIfqYW0TxNqXXk.jpg
    En bild från HD på det bergmassiv lögnblaskorna påstår nu töar bort.
    Samtidigt avslöjar HD/Sydsvenskan idag sin låga kunskap med ett lögn och fake-reportage !
    De två lögnblaskorna vill slå i oss med 9-årig skolgång eller mer,att det är risk för att snö/is på Himalaya,nu smälter p.g.a. ”klimatuppvärmningen” !!!
    Vet inte om de tror deras läsare är lika okunniga som deras skribenter,eller om det är rent försök till en blå-lögn för sin få kvarvarande läsare ?
    Vi som har folkskola,vet att det redan är 0-gradigt på 3.000 meters höjd och,att det ju högre vi stiger,ju kallare blir det. I detta fall råder aldrig under -10 grader,och betvivlar då att snö/is då kan smälta….

    • De sitter nog instängda i en källare och läser av IPCC påhittade temperaturdata som på dataskärmarna ger kurvor som visar att det är jättevarmt ute nu och det kommer vara jättejättejättevarmt alldeles strax..

  3. När det är kallt är definitionen sträng vinter, kallt väder, när det är varmt beror det på den globala uppvärmningen. Värme är alltså inget väder, nähä vem kunde tro det?

  4. Den globala uppvärmningen kom av sig.
    -40 minus i Chicago.
    Miljöpartiet byter fot-Det är vita mäns fel!

Kommentera