7 thoughts on “Sammanfattning av helgens nyheter från Fake-News fabriken

  1. Sverige är nu så sjukt och majoriteten av dess befolkning inne i en djup masspsykos som man kan finna motstycke till endast om man går tillbaka till 1600-talets häxprocesser! Psykosen underhålls och delvis förvärras dagligen av regimmedierna och de regimtrogna medierna genom daglig propaganda och annan selektiv rapportering som skapar ett tillstånd av något som liknar ren hjärntvätt hos minst 65-70% av befolkningen. Många inblandade är dock, liksom det utsatta SVENSKA folket, deltagande som imbeciller och/eller duktiga idioter!
    Meningen är ju att förneka att det finns ett etniskt SVENSKT folk, pränta in det i SVENSKARNA, och därmed tämligen ostört kunna fortsätta med det fruktansvärda folkutbytet.

    • En till parallell till häxprocesserna, då barn utnyttjades som ”expert”vittnen, är att man även nu börjat utnyttja barn i propagandan, vilket användandet av Greta Tunberg tydligt visar.
      Det är så ohyggligt vidrigt att man knappt tror att det är sant!

  2. Precis, strulig neger. Hon påstås ju haft ett SL-kort i efterhand. Men det kan ju vara vems som helsts, korten är opersonliga.

  3. Suveränt bra satirteckning av tillståndet i dagens svenska media. Journalistik på en träsknivå.

Kommentera