Tre män rånade 8-årig flicka på väg hem från skolan

BROTTSLIGHET. Polisen fick vid 14-tiden på torsdagen information om att en 8-årig flicka hade blivit bestulen på sin mobiltelefon av tre unga män. Det hände på Solrosgatan, Torshälla, Eskilstuna. Polisen skickade flera patruller till platsen.

Senare på eftermiddagen greps två män i 20-årsåldern. De anhölls under kvällen efter beslut av åklagare. De var skäligen misstänkta för grov stöld, samt narkotikabrott.

Under fredagen hölls ytterligare förhör med flickan, enligt de rutiner som gäller för unga brottsoffer. Männen ska ha stoppat flickan och sökt igenom hennes fickor och tagit mobiltelefonen.

Eftersom det inte ska ha förekommit våld eller hot om våld så rubricerades det inte som rån, utan misstanken är grov stöld. Flickan ska ha blivit mycket rädd och tog sig hem, varpå en förälder ringde polisen. Mobiltelefonen hittades senare i närheten.

Polisen

-Pettersson undrar hur det står till i huvudet på syltryggen till åklagare ”Eftersom det inte ska ha förekommit våld eller hot om våld så rubricerades det inte som rån”, tre vuxna okända män, som av flickan beskrivs som främmande, stoppar och omringar en åttaårig flicka och det är inget hot!!! Åklagaren släppte dessutom männen!!!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Tre män rånade 8-årig flicka på väg hem från skolan

  1. Är detta tacken det för att de får komma hit och gratis åtnjuta vår svenska välförd? Att de inte skäms! Å andra sidan så har de väl inte förstånd nog att skämmas. Det lär vara bra mycket som fattas i skallen på dessa typer.

  2. Det måste väl t.o.m en åklagare begripa att flickan var vettskrämd när tre killar gräver i hennes kläder. Hon måste ha känt sig väldigt hotad!
    Vad är det för ynkligt rättssystem vi har? Eller är rättssystemet bra men de som ska tillämpa en samling skock får? Flathetens stamort på jorden.

  3. Det svenska galna rätts systemet, ända tills åklagarens barn, kärring blir rånade eller våldtagna. Då tar det hus i helsike

  4. Vidrigt och rasistiskt att överhuvudtaget gripa männen!

    Dom enda som ska gripas, mista vårdnaden och skickas till Gulag är flickans rasistiska föräldrar som inte har lärt flickan veta hut!

    Försöka behålla något så fint om en mobiltelefon utan att offra den på det mångkulturella altaret, nej vet ni vad, det går inte för sig om vi skall vara en humanitär stormakt!

  5. Brottet är grövre än vakternas brott i tunnelbanan mot den gravida friåkaren, som skulle kunnat vara terrorist. Men uppmärksamheten är förödande farligt slapp och sned bland medier.

  6. Det är nog dags att häkta åklagarna om det fortsätter på det märkliga viset. Det är så vansinnigt. Rättsröta kallas det för. Det skulle kunna rubriceras hatbrott om det var en etnisk svensk flicka och rånarna är importerade individer. Det ska naturligtvis sluta med utvisning om det är på det viset.
    Jag längtar efter nyval och rättvis ordning och reda i Sverige.

  7. Tre modiga män rånar en 8-årig flicka !!!!
    Bara hoppas att dessa 3 har eller får permanent uppehållstillstånd och kan rädda det framtida Sverige.

  8. Tänk om några svenskar gjort detta vilka rubriker det blivit. Nu inte en bokstav om detta vidriga brott. Svensk skit o lögnpress i ett nötskal.

  9. Stoppar man någon är det rån! särskilt när det rör sig om ett litet barn! När mentalsjukhusen tömdes fick tydligen många direkt jobb som åklagare!?

    • Det är säkert inga problem! Föräldrarna kommer att prata med henne om värdegrunden!

Kommentera