Motborgare omringade polisen och fritog två kriminella

BROTTSLIGHET. En patrull från en specialstyrka inom polisen blev omringad av ett gäng maskerade ungdomar i Märsta norr om Stockholm. Invandrargänget befriade då två personer som polisen gripit efter en biljakt. De två personerna hade en halv miljon i kontanter och ett automatvapen. 

Nationella insatsstyrkan  behöver användas, ofta och mycket. 

Det polisen nämner om händelsen kan närmast beskrivas som löjligt, skäms de?

Om Märsta på bloggen…

-Pettersson menar att detta är en händelse som borde jämföras med en krigshandling, motborgare anfaller polisen och befriar grova kriminella. Varför pågår inte en jakt över hela Märsta, sug in varenda kriminell och småkriminell, jaga dem tills förövarna är inlåsta…

Varför är inte detta första nyhet överallt?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

46 thoughts on “Motborgare omringade polisen och fritog två kriminella

  1. Många kritiserar poliserna och gör sig lustiga över deras handlande. Tror att dessa poliser själva tycker att det är för j-t det som hänt.

    Men det här är inget nytt. Det har pågått i allt för många år nu och poliser har fått backa allt för många gånger utan att det skrivits något om det i någon tidning. Och inget händer. Från politiskt håll är det tyst, man pratar hellre miljö och EU frågor än tar tag i de problem som finns här och nu.

    Hur många gånger har vi inte kunnat läsa om förstörda polisbilar, stenar som kastas mot brandmän, ambulanser och poliser. Hur många gånger har vi inte kunnat läsa att parkeringsövervakningen har upphört i vissa områden därför att p-vakterna har hotats och trakasserats.

    Poliserna är människor precis som vi. De vill kunna gå hem från jobbet i samma skick som de gick dit. De är inga filmhjältar med oanade krafter och förmågor. Och att skjuta mot stenkastande ligister, skulle förmodligen bara leda till att poliserna själva åtalades och sparkades från jobbet.

    Tacka vet jag den Brasilianska halvmilitära polisstyrkan BOPE, som jobbar i bla Rio de Janeiros favelor. Men vill vi ha den utvecklingen?

    Så varför gör politikerna inget?

    https://www.bing.com/videos/search?q=bope&&view=detail&mid=46CB88888930C7D5B86446CB88888930C7D5B864&&FORM=VRDGAR

  2. Det kanske satt ett gäng kärringar i polisbilen. Vad fan begär ni?
    De är mer skolade att sätta dit äldre kvinnor utan lyse på cykeln.

  3. Annärkningsvärt. Finns det fler källor till incidenten. Länken hos Polisen ovan är ju minst sagt fåordig.

  4. Varför skjuts det inte. Varför har polisen vapen, är det för att hänga handväskan någonstans när de är ute o promenerar.

  5. Definitionen av ett land är bl a att dess regeringen kan försvara landets gränser och intre säkerhet
    Sverige saknar försvar, gränsskydd och polisstyrka som vågar och kan ingripa mot terrorister.
    Dessutom saknar vi domstolar och politiker som vill dömma terrorister efter de lagar som trots allt finns
    Sverige är inte längre ett land utan ett territorium som fritt kan invaderas av dem som har tillräckligt våldskapital
    Allt medan politikerna nickar och önskar välkomna

  6. Så mycket cash? Kopplingar till rånet/inbrottet i Handelsbanken Djursholm då bankfack länsades?

  7. Rekordmånga britter söker medborgarskap i Sverige.
    Är det någon som tror att det är ”Britter”.

  8. Tror inte att poliserna på plats var speciellt nöjda med detta!

    Inte konstigt att så många poliser slutar och att dom har varit tvungna att sänka intagningskraven till polisskolan så att utvecklingsstörda numera kan komma in!

    För övrigt är det inte konstigt att det er ut om det gör i Sverigeistan när det inte startas en utredning om dom 500 000!

  9. Det är den främmande våldskulturen regeringen verkar vilja skydda och bevara. Därav den långdragna processen i riksdagen för att utestänga SD. Grattis! Ser ut att vara ungefär 122-0 till svenska allmänhetens bespottare. Visst kan man längta efter nyval.

      • Nej Svenska folket valde en regering utan inflytande av sd, och då ska Svenska folket få ångra det bittert.

      • Vadå svenska folket har inte valt?

        Hoppas att du menar att dom 82 procenten inte ska räknas som svenskar!

      • Regeringen som sitter har tillkommit genom valfusk, begriper du att du är lurad av valmyndigheten, eller tror du på skådespeleriet.

      • Att valfusk har förekommit så att inte SD blev i vart fall näst största parti och AFS inte kom in i riksdagen är jag helt övertygad om!

        Men 82% skojar man liksom inte bort!

  10. Specialstyrka inom polisen?, hmm, hmm, eftersom de tydligen var obeväpnade eller i alla fall inte använde vapnen så var nog denna specialstyrka dialogpoliser med full mundering, alltså fika och korv. Dessutom bärande armband med diverse budskap.

    • Måste hålla med, och det är inte det enda exemplet! Alla sådana händelser liksom denna är ett tecken på att det pågår ett polisutbyte, bra riktiga poliser med sunt förnuft slutar eller får sparken och ersätts av kulturmarxistiska feminiserade hens samt utlänningar! Allt för att påskynda och få folkutbytet att gå ”smidigare”.

      • Sen finns det också bra poliser som tvingas ändra sitt ”arbetssätt” för att inte störa mångkulturen!

      • En polis som ändrar sitt arbetssätt till förmån för mångkulturen är en politisktkorrekt skit polis.
        En sån polis behöver ej samhället.

    • På heliga kriminella parasiter och framtida svenska pensionsräddare får inte hårstrå krökas !

  11. Det är ingen nyhet överallt, för då!, då kan ju massorna börja förstå att landet håller på att förloras. Varför använde den sk ”styrkan” inte sina vapen?? Har mesigheten och rädslan för PK-medierna tagit över även i de sk insatsstyrkorna?

    • Ja i Pridetåget gör sig dagens fjolliga och politiskt korrekta svenska poliskår allra bäst tillsammans med ÖB övriga blandraser hen och manliga kärringar !
      51 år av total moral och etiklös vänsterextremism har verkligen satt djupa sår och helt förstört ett en gång tryggt homogent kristet Folkhem.
      Man kan som icke 7 klöverväljare och gammal nog för att ha upplevt ett icke mångkulturellt Sverige idag bara känna stor ilska sorg och frustration över samhällsutvecklingen genom politikernas förräderi.

      • Ja vi behöver kanske inte hysa några tvivel om vilka som kommer att ha makten över våra gator, inte polisen iallafall.

  12. Vi talar alltså om en specialstyrka som fick ge vika för ett ungdomsgäng. Förstår ni då hur illa ställt det är i Sverige när inte ens vältränade specialister kan hantera situationen?

    • Det säger väl mycket om polisen i stort? Ja, man har kvinnor, ja man har allt från apor till grisar och nej man fungerar inte längre.

    • Det är klart att vi förstår, många vinner alltid över få. Men krig, nej. Dock konstigt att det inte slås upp större, väldigt grova brott.

  13. Händelsen visar polisens politiska begränsning.
    Poliser har tjänstevapen. Om de utsätts för fritagningsförsök bör de få använda sina vapen. Om inte, är det bara att gilla läget. Då skall vi inte klaga på, utan beklaga poliserna.

    • Kling och Klang vill och får inte skada stackars missförstådda kriminella parasiter !

    • Om poliser använder sitt våldsmonopol blir de raskt uthängda av chefer, byråkrater samt media.

Kommentera