Karikatyrer som retar

Centerpartiet rasar mot några karikatyrer som Kristdemokraterna i Arboga publicerat på Facebook.

När man överger gamla vänner p.g.a. personliga principer får man räkna med ett och annat. Att Centerpartiet ända uppe på riksnivå reagerar på bilderna, visar att C är ett parti som inte bara förlorat sitt förtroende hos väljarna, utan som också förlorat allt sinne för humor. Att SVT ens gör en nyhet om detta visar också hur illa ställt det är med svensk media. Alla som sett karikatyrer på Jimmie Åkesson undrar givetvis om bilderna nedan är något att lyfta fram?

22 thoughts on “Karikatyrer som retar

  1. KD har fått den ryggrad de har saknat i alla år.

    Man imponeras av deras nya och uppriktiga politiska framtoning.

    KD har gjort det som behövs. Börjat prata klarspråk i sin politiska retorik.

    • Vad har de pratat klarspråk om? Som jag ser det är de kristna väldigt intresserat av folks privatliv, där vill de vara med och bestämma.
      Att vara högröstad, arg och besviken är ingen konst. Valresultatet gick inte deras väg, ja inget parti var väl nöjt. Var och sin egen lyckas smed.

  2. Ja de kristna har retat upp sig ordentligt på L och C. Att det finns olika partier innebär att det finns olika åsikter. Eller är de kristna som många muslimer, att det bara finns en sanning. I nästa val får vi se hur väljarna ställer sig till bråket i alliansen.

  3. Dessa karikatyrer tycker jag är acceptabla, oberoende var man ha sina politiska sympatier. Att däremot som Skyttedal kalla Lööf en Quisling eller som SD-värmlänningen ”bussa” Krister Pettersson på Löfven, det är att gå för långt. Det politiska samtalet devalveras av sådana falsettoner.

    • Quisling eller överlöpare, vad är skillnaden?

      Sara Skyttedal talade klarspråk om överlöparen Lööf.

      Synonymer till överlöpare…………

      desertör, förrädare, fanflykting, avfälling, avhoppare, kollaboratör, quisling, renegat, samarbetsman, femtekolonnare.

      Vad betyder överlöpare?

      Person som går över till fienden, desertör, eller (bildlig betydelse) går över till en motståndare, en konkurrent eller dylikt

      • Partierna i riksdagen är inte fiender de tillhör bara olika partier, historiskt sett har de samarbetat lite huller om buller.
        Snart är nog även SD med och samarbetar utan att för den skull anses vara överlöpare.

  4. Kanske en Svensk FATWA mot tecknaren vore nåt? Kunde ju föreslå det i riksdagen, liksom lite öva på hur islam funkar innan Sverige är helt invaderat och det blir normen.

    • Helt rätt, de båda inkompetenta och korkskallarna EBT & Sara Skyttedal behöver hållas hårt och speciellt Sara så hon inte tillåts skämma ut Sverige som en allmän fåntratt. När kommer KD att avpolletera Sara från partiet så att de blir någon ordning i sällskapet?

      • Balalaikan är en present som det gamla Sovietunionen skickade i stort antal till kommunistpartiet i Sverige, tillsammans med containers fulla med vodka till Hermansson och Lars Verner.
        Det fanns kvar i lager ända till Gudrun Avschyman drack upp den sista flaskan

  5. Detaljen att ”Björklööf” sitter i baksätet i varsin ”bilbarnstol” med ratt från anno dazumal är hysteriskt roligt.

  6. Det visar vilken nivå det är på partiet när de på riksplan reagerar som barnungar. Minns när jag gick på högstadiet i början på 70-talet. Läraren sa att ju fulare och korkade karikatyrer av politiker som avbildas ju mer uppmärksamhet få de berörda politikerna. De tycker ju själv om sina groteska och bisarra karikatyrer för det är den bästa reklamen de kan få.

    • Början av 70-talet ?
      Det goa tider det, då fungerade Sverige och vi förstod varandra !!!!
      Bara idag att leva på minnen från 60 och 70–talet.

      • Tidgt 70-tal, Det var då Olof Palme och hans hantlangare drog upp planerna på att omvandla Sverige, från en välfärdsstat till det mångkulturella helvet som vi ser idag.
        Han lierade sig med marxistiska gerillarörelser över hela världen inför den kommunistiska världsrevolutionen som idag har bytt namn kallas globalism

Kommentera