16 thoughts on “Januari ÖverensKommelsen

  1. Psaltaren 12:5

    ”5 De säger:
    ”Genom vår tunga är vi starka,
    våra läppar hjälper oss,
    vem är herre över oss?”

  2. 5-gänget är ju nations-nekrofiler (Borde ha ett eget nekrotåg, för att visa upp sin sjuka politik). Först D.Ö.-dade man vårt land i dadaismens kaossamhälle. Och nu JÖK-ar man hennes lik. D v s Moder Svea. Hur sjuka är inte dessa femtekolonnare som styr oss från sin fritt irrande båt på desorienteringens hav i flykt bort från livets stilla harmoniska SD-lagun. Bara för att de inte tål godhetens samhällsskick.

  3. JB heter överenskommelsen, Januariblåsningen. Sällan har väl ett folk blåsts så grundligt.

  4. Inget ljud hörs från denna falskspelande disharmoni-orkester. Det skall vi vara jäkligt tacksamma för.

    Kristallklart är iaf att både Isabella Lövins MP-parti och Jan Björklunds L-parti nu sjunger på sista versen och riskerar att dansa ut ur i riksdagen.

    Annie Lööfs C-parti ligger också i farozonen … om man skall döma av senaste förtroende-mätningarna av opinionen.

    https://bjornalvebrand.files.wordpress.com/2014/02/raset.jpg

    https://hagevi.files.wordpress.com/2013/01/centerpartiet1.jpg

  5. Vad är alternativet? M o KD samarbetar inte med SD. V vill nog dra S i vänsterarmen igen. Lyckas det? Ett nytt läge där alliansen nu är delat på mitten. Kanske tvingas C att gå in i regeringen, kan bli så. Tonläget från M o KD är hårt. Ändå säger båda blankt nej till SD. Jag drar slutsatsen att S som troligen fortsätter att minska sitter säkert. Rosornas krig brukar sluta med sammanhållning inom rörelsen. Fattigpensionärer är sex partiers fel. Oskyldig är V o SD. Fast jag kanske spår fel o regeringen spricker. Just nu finns INGA vuxna i riksdagen. Att bara tänka kortsiktigt känns lite knepigt. Varför anses SD vara höger? Höjd A-kassa o höjda lägsta pensioner är väl vänster. Tror folk tycker politik idag är obegripligt. Jag tillhör dom.

    • Det finns ett alternativ som ingen trogen sosse vågar ta i sin mun, nämligen en majoritetsregering bestående av Sveriges enda parti nämligen SVERIGEDEMOKRATERNA.

      • Vad kan vill och skulle SD våga göra för Sverige om partiet fick en riktig möjlighet ?
        Något som det aldrig talas eller spekuleras i man hör bara att SD har si och så många % men det hjälper inte varken landet eller dess rätmättiga invånare, att J.Å kritiserar 7 klövern i riksdagen är inte detsamma som verkstad i verkligheten.
        Blir definitivt en röst på AFS även i valet 2022.

    • Det är inte obegripligt, många svenskar ser sina arbeten och pensioner som hotade.
      Där fyller SD en funktion. De kristna är rädda om sitt och känner sig också hotade av sekulärism och främmande religioner.
      De välbeställda är konservativa i att de vill fortsätta att vara välbeställda. Därför tappar S.
      Sen är det ju också olika traditioner och vanor som styr, typ C på landsbygden. Olika idealister finns alltid en del av dem går till V. Liberalerna får väl också räknas dit de företräder ju inte nån speciell grupp numera förr kom de ofta från frireligiösa och lärare, numera vet jag inte vad de står för kanske individens frihet.
      Som jag ser det så har S tappat i sina traditionella grupper, förr kämpade de för ”vanligt folk” numera känner sig många av deras traditionella väljare hotade av invandringen och andra har fått det så mycket bättre nu att de inte behöver S
      Att enbart skylla partierna på fattigpensionärenas situation tycker jag känns fel, hade det varit en fråga som engagerat många och om dessa hade varit villiga att ställa upp med pengar så hade nog partierna nappat, kom ihåg att pensionerna var låga även innan den stora invandringen. .

Kommentera