En ”svensk” och fem andra terrorister tillfångatagna av kurdiska YPG


ISLAM. Zana Amedi twittrar om att YPG, det kurdiska folkets försvarsenhet har tillfångatagit sex kriminella muslimer med olika bakgrund. En ”tysk”, en ”ryss”, en turk, en marockan, en ”latinamerikan” och givetvis en ”svensk”. 

En IS-terrorist med svenskt medborgarskap uppges av kurdiska YPG vara tillfångatagen i Syrien, tillsammans med ytterligare fem utländska medborgare. Hans namn är enligt YPG Abrar Mohammad, med smeknamnet Abu Zubair al-Sweidi.

Herr Mohammad har tidigare delat lägenhet med den ”svenske” IS-terroristen Ilias Billé Mohamed, som varit åtalad i Sverige för terroristbrott efter en tur till somaliska al-Shabaab, men friades.

YPG.org och Doku.nu

-Pettersson säger att det är märkligt, sex gripna med olika medborgarskap men de ser likadana ut. De kanske går in i det svenska regeringsplanet allihop…sedan undrar jag varför inte nationalisten Özz Nujen slåss med sitt folk på plats i Kurdistan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “En ”svensk” och fem andra terrorister tillfångatagna av kurdiska YPG

 • Maja

  Tyvärr verkar det vara en riktig ryss…konvertit…

  Gilla

 • Billy Boy

  Ännu en s k pensionsräddare vilken Sveriges nygamla rödgröna humanitära stormakts-vänster-regering med nyliberal borgerlig, islamistvänlig & våldsbejakande feminist-politik på agendan … står i högsta beredskap att generöst bjuda in och satsa gränslöst mycket svenska skattemiljarder på … så att vårt redan svårt sargade land blir ännu mer lyckligt kulturberikat.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En SVENSK ?
  Never.

  Gilla

 • SVENSK

  Låter som början på en av barnens, när de var små, Bellmanhistorier. Skillnaden var att då var en ”Svensk” alltid en SVENSK i form av Bellman!

  Gilla

  • Hanna

   Tänkte precis samma sak- en tysk, en engelsman och Bellman har blivit en somalier, en marockan och en ”svensk”🤗

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: