Anhållna kvinnan har praktiserat på Aftonbladet

BROTTSLIGHET. Den kvinna som greps med en misstänkt bomb i en lägenhet hos Mornington Hotell i Bromma i går har tidigare praktiserat på Aftonbladets redaktion. Damen heter Elife Demir men på Aftonbladet kallar hon sig Elif Demir, är född 1993, och är kurdisk muslim. 

Elife Demir med kurdistans flagga i bakgrunden.

Kvinnan greps tillsammans med en man i 20-årsåldern. Båda är anhållna misstänkta för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Mannen misstänks även ha misshandlat kvinnan och är känd av polisen sedan tidigare, kvinnan är tidigare dömd för narkotikabrott.

Intressant är att SVT, lyckats hitta en till “mannen på gatan” med en märklig bakgrund. Klockan 18:00 intervjuade de Mahmoud Aldebe, nämndemannen med mera som ville fria en åtalat för att han kom från en “fin familj”. Läs på bloggen.

Att världen är lien märks av att reportaget är gjort av Diamant Salihu, tidigare reporter på Expressen känd för att göra hembesök och hänga ut oliktänkande, numera alltså på agenda mediet SVT.

Säpo bedömer ärendet som ett polisärende och då kan vi utgå från att det inte är terrorister utan andra dårar, men, men, vi får se.

-Pettersson säger inte så mycket mer än att Aftonbladet verkligen lyckats hitta pärlorna, från toppen till botten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Anhållna kvinnan har praktiserat på Aftonbladet

 1. Alla talar om en “bomb”. Jag skulle hellre tala om en burk med krut. Som bomb är ju en glasburk med relativt långsambrinnade krut (metall plus oxidator) värdelös. Kan väl ge splitterskador på mycket nära håll men är verkligen ingen effektiv dödsmaskin. Så frågan är vad de verkligen tänkte använda “bomben” till. Som ung använde jag en likadan blandning många gånger för att skjuta raketer. För det ändamålet är krutet bra. Man vill ju att raketen skall brinna, inte explodera.

  • “The majority of Kurdish people are Muslim by religion. Islam has gained strong popular support and historically acted as a back-bone of the Kurdish Movement.[1]”-Wikipedia

 2. Min dotter är också född 1993. Hon har inte tid med att bygga bomber och planera massmord med nån terroristpojkvän, för hon och hennes pojkvän har båda fast anställning och är upptagna med att arbeta, betala skatt och banklån. Alla är vi olika.

  • En dotter och pojkvän som lärt sig vett och etikett och som genom arbete nu får försörja både kleti och pleti i Lövens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

 3. Det hade gått hur lätt som helst att fostra Aftonbladet, ifall folk plötsligt slutade att köpa smörjan dom kläcker ur sig? Gör som jag läs bara deras löpsedlar, det kostar inte en spänn för mig, och AB får inte in en spänn.

 4. En eventuell praktiserande bombkvinna på Aftonbladet, låter nästan lite spännande men ingen är väl förvånad över att det hänt på chefredaktör A.L:s Aftonblad ?

  • Synd att inte hon var kvar! hade varit en sensation .Varför skriver inte AB något om detta. Skall skicka dem en påminnelse.

 5. Vi har börjat med en lek – varje kväll är vi redo inför tvångsTVs nyhetssändningar. Vi leker ”Hitta den dolda propagandakommunisten som kommenterar! ” . Eller ”dagens vinklade snyfthistorier om kränkta invandrare!” .Den som först hittar vinner, och slipper sen titta på resten av programmet.

 6. Namnet/ordet ‘demir’ lär betyda järn på turkiska. Det sägs också att turkiska kurder inte fått ha sina kurdiska namn utan måste ha turkiska. Jag har noll koll själv.

 7. Varför låter man massa mellanöster människor vara i Sverige. M aldebe,d salihu,e demir.Vad tillför dom Sverige mer än massa problem.Tänk om bomben har exploderat,hurmånga har det blivit skadade.Salihu skrivit cmassa dynga, aldebe som tillhör dom fina människorna.VAD HAR DOM FÖR VÄRDEGRUND ALLAS LIKA VÄRDE????

 8. Rena tillfälligheter att STATS-TV och Slaskpressen alltid råkar finna dessa Islamister,och röda kommunister ute på gatorna ?
  Även rena tillfälligheten,att de har den rätta inställningen för saker o. ting !
  Eller kan det vara så,att PK-skribenterna underskattar sina få läsare ?

  • De har en kartotek så det är inte så svårt att hitta intervjuoffer på gator ,som räddar terrorister och övriga kriminella.

 9. Om det nu är en bomb så skulle den väl användas här i “sverige”, terrordåd? sprängning i undre världen? Vilken vettig människa litar fortfarande på säpo?

 10. När det rapporteras om bomb och inget signalement är det ett signalement . t
  o.m. Trump talar om ” Last night in Sweden “

Kommentera