14 thoughts on “Va, nu igen?

  1. Nationalekonomen Hans Jensevik talar inledningsvis i denna intervju i DGS Tv om hur klansamhället förstörde Zimbave efter frigörelsen i början av 80 talet då Hans Jensevik bodde och arbetade där.

    1983 var Zimbave det land som hade högst välfärd i Afrika.Hans Jensevik var med om att se hur klansamhället förstörde en hel välfärdsstat i Zimbave,nu ser han att mycket av detta sker även här i Sverige idag,han säger att om Sverige misslyckas med detta så kommer det bli värre i Sverige än i Zimbave,pga att de klaner som flyttar in i Sverige har religiösa undertoner, de är muslimer,och det var det inte nere i Zimbave.

    • Klansamhälle det är det värsta om finns!

      Kommer att dra ner Sverige i den riktiga skiten!

  2. Reportrarna törs bara tala med sina kompisar. Annars kan de få otillfredsställande svar som inte stämmer med SVT/SR:s programinriktning.

  3. Daniel, det var det FÖRSTA jag också tänkte.

    Gick in på SCB´s hemsida. Mohammed på ca 30:e
    plats. Klart det är fake news – men hur går det till?
    Hittade inte den riktiga statistiken.

  4. Något helt annat:
    Det tycks ha gått ut ett påbud från regeringen om att lura i Svenskarna att Alice och William är de vanligaste namnen på nyfödda.
    Vi som vet att det är ”Fake News” vet att det är propaganda.

    • Precis, något skumt här är. Enligt SCB är data taget från RTB (Registret över Totalbefolkningen i Sverige) men enligt samma SCB föds det cirka 40’ barn med mamma född i Sverige 2018 och cirka 20’ barn med mamma född utomlands, d v s ett förhållande på 2:1. Detta syns inte alls på SCB:s topp 100 nyföddas namn!? Tittar man på födda pojkar och tar hänsyn till den låga diversiteten på namn härstammandes ME borde ett bestämt namn hamna i topp – det gör det inte enligt SCB!?
      Gäller detta bara svenska namn på nyfödda? Varför står det i s f inte klart beskrivet? Jag kan ha fel, kan Pettersson eller ngn annan förklara vore det fint…

      • Ja, jag reagerade också på listorna!

        Inte en Fatima eller Ali någonstans!

    • Statsteven förklarade så sent som igår att vart fjärde barn i grundskolan är född utomlands eller har båda föräldrar födda utomlands – de tjugofem procenten heter INTE Alice eller William!? Något skumt här är…

    • Vill istället säga 100% !
      Nämn vilka 10-15% inom SVT och SR som inte skulle ha Maos lilla illröda i handen.

  5. ””högt uppsatt i Refuges welcome”

    En utlänning som tar hit andra utlänningar! Att vi låter det ske!

    Själv känner jag kalla kårar utmed ryggraden, här börjar den riktiga utrotningen av vårt folk! Bestämmer vi inte sånt själva så…….

    Alla ockupanter som har kommit hit skulle enligt lag vara tvungna att hålla truten om invandringspolitiken eller omedelbart lämna vårt land!

    Sen är det fantastiskt att dom aldrig har förmågan att känna skam!

    Den dag en ockupant säger ett gott ord om Sverige eller svenskarna,eller visar den minsta lilla tacksamhet mot oss kommer jag förmodligen att dö av chocken!!

Kommentera