Klimatprotest inställd på grund av kyla

KLIMAT. Klimatprotesten, som skulle hållas vid Rådhuset i Alingsås på fredag 1 februari, har ställts in på grund av det kalla vädret. Det uppger Karin Elmgren i Alingsås Klimatfullmäktige till Alingsås Tidning.

-Pettersson undrar vad ”Eko-Pippi” Greta Thunberg tycker om denna vekhet bland lärjungarna. Idag väntas det bli -2 grader  och svaga vindar i Västergötlands och Sveriges kaféstad nummer 1.

I Nikkaluokta slogs det igår nytt köldrekord för säsongen med – 39,5 grader rapporterade Olof Sarri men så länge det finns björkved att hämta var det ingen fara.

I Syrien har minst 29 små barn frusit ihjäl men det får man acceptera, vi satsar på ljugande unga män från Afghanistan i stället…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Klimatprotest inställd på grund av kyla

  1. Vädret är väl inte så intressant, ibland regnar det ibland snöar det, ibland är det varmt och ibland kallt. Och ofta är det ”skitväder”.

  2. Klimat-alarmism är till för att korkade människor, som saknar religion, ska ha något att kämpa för/emot.
    Se bara på Greta Thunberg som skolkar från skolan för att predika alarmism. Det kommer inte bli något av henne. Hon utnyttjas som någon sorts maskot av klimat-alarmister men den dagen hon är växt upp och inte är gullig längre med sittt klagande kommer hon får det jobbigt. Hon kommer hon betraktas som en gnäll-kärring som får gå till komvux fär att läsa in skolan. Vad har hon för föräldrar som låter detta fortgå och varför griper inte det sociala in?

    • Nej du, nån ersättning för religion behövs inte.
      Den har de allra svenskar redan fått för mycket av. Behöver man nått och kämpa mot, kan man ju kämpa mot religionerna.
      Vi som var med på 50 talet, kunde få en örfil av kantorn utan rimlig orsak.

  3. Varför är det ett evigt tjat om klimatet från klimatförnekare och klimatvurmare ?
    Båda grupperna hävdar att de har rätt, bara Status Q !!!!
    Det blir som det blir med eller utan människans påverkan, patetiskt trams.

  4. Sverige står nu stilla, en stackars gravid kvinna som försökt åka tunnelbana utan giltig biljett har blivit avhyst och var tvungen att uppsöka sjukhus !
    Nu utreds naturligtvis vakterna som gjorde sitt jobb, kvinnan utan giltig biljett är självklart oskyldig bara missförstådd hon kanske inte vet att i Sverige betalar man för sig.
    Hon får gå en ny kurs !!!!!!!!!
    Dagens trygga och heligt mångkulturella Idiot-Sverige har återigen visat sin fula patetiska nuna.

  5. Det var ju synd att det var för kallt , inget att göra åt men vänta det är ju varmt i Australien , problemet är ju bara det att dom i så fall måste flyga och några tåg som går på havsbotten har dom ju inte fixat ännu så det blir till att stanna hemma . Men man kan ju undra vid vilken temperatur som dessa miljöfanatiker trivs i för än är det för varmt och än är det för kallt , det måste vara ett elände för dessa personer att leva i vårt klimat . Så ett tips till dessa individer ta och leta reda på ett land som passar er och ta och flytta dit , skulle tro att ni finge bo i en kappsäck hela ert återstående liv .

  6. Klimathysterinernas propaganda är en sorts religion där frågor bemöts med bara mer propaganda! Om man ser till Sverige så har vi bara nytta av några grader högre temp. det undanhåller man befolkningen.

Kommentera