Kaplan klipper kortet

Mehmet Kaplan, islamist och f.d. bostadsminister, är inte längre medlem i Miljöpartiet.

Många trodde nog att Kaplan sparkats ut efter alla avslöjanden, men Miljöpartiet har hela tiden haft honom under sina vingar…ändå tills idag. Kaplan har inte förnyat sitt medlemskap, men uppmärksamma att han avsagt sig medlemskapet först efter medias avslöjande. Miljöpartiet har inte gjort några ansträngningar, så kanske kopplingen till islamister fortfarande biter sig fast bakom kulisserna.

SVT

12 thoughts on “Kaplan klipper kortet

  1. Vem vet vad V, S, C, L och MP har för hemliga konspirationer mot väljarna? Var är de ansvarsfulla omtänksamma besluten för svenska skattebetalare från de partierna? Svenskar blir mest örfilade och korvstoppade med all världens problem de är skyldiga att hjälpa till med. Men alla svenska partier verkar inte ha förstått att svensk riksdag och svenska myndigheter är de, som i första hand ska stötta och skydda egna samhället och sin egna befolkning.

  2. Den muslimske turko-fascisten Mehmet Kaplan var ju en av islamofilen Fridolins, och därmed MP-galningarnas, närmaste vänner.

  3. S, L, C, V och MP jagar väl röster i den islamistiska miljön bekvämt också när man kan köpa röster i bulk mot löften om beslut som gynnar den shariakulturen.

Kommentera