Israel är irriterade på att Palestina belönar terrorister

Den palestinska myndigheten spenderade åtminstone NIS 502 miljoner i betalningar till fängslade terrorister 2018, enligt en rapport som släpptes torsdagen av det israeliska forskningsinstitutet ”Palestinian Media Watch”.

Fängslad Palestinsk våldsverkare

PMW har försett försvarsdepartementet med sina beräkningar inför en förstagångs  implementering av en ny lag som godkändes i juli 2018 och som ska genomföras för första gången i januari 2019.

Lagen ger regeringen mandat att månatligen drar 1/12 av den summa som Palestinierna gav föregående år, för att stödja terrorister och deras familjer, från de skatter och avgifter som Israel samlar in och överför till den palestinska myndigheten, utifrån det belopp som Palestina delat ut till terrorister föregående året – i detta fall år 2018.

Israel är något upprörda av att mordlystna muslimer kan bli rika genom att mörda judar!

JPOST

En NIS är 2,46 Svenska kronor,  502 miljoner NIS blir då ca 1 234 000 000 Svenska kronor.

FjärranÖsternRedaktören är dock rädd för att den Svenska utrikesblondinen, som driver Sveriges utrikespolitik som sin egen lekstuga, kommer att på Svenska skattebetalares bekostnad ”kompensera” Palestian, så de kan fortsätta att belöna terror och mord på judar!

 

5 thoughts on “Israel är irriterade på att Palestina belönar terrorister

  1. Margot kommer nog att skicka ner några extra hundra miljoner för att hjälpa det fredsälskande??? Palestina?

  2. Det verkar inte vara så bra land egentligen, här i Sverige behöver man inte sitta i fängelse. Man får förtur på lägenhet och jobb istället, så det är fel land dom bor i
    Men det kanske finns en baktanke med terroriserandet också, man är så hemskt lat. Ut och terrorisera lite sedan bli satt i fängelset och behöver inte jobba resten av sitt liv, men familjen är försörjd resten av sitt liv ändå utan att man behöver göra ett handtag

    • I Sverige sitter man på hotell, några fängelser värda namnet finns inte !
      Efter nu 36 år som fångvaktare vet man det, snart pension ska bli skönt att slippa den numera totalt havererade mångkulturella fångvården där ghetto-brottslingar helt styr och ställer krav som utan vidare går igenom.

Kommentera