”Vi ska döda hela världen tills Gud blir dyrkad”

ISLAM. Herr Moyed al-Zoebi är en gammal bekant på bloggen, vi har skrivit om honom när han åtalades i Sverige, släpptes i Sverige och åtalades i Danmark. Läs HÄR.

Nu skriver Doku.nu om islamisten och terroristen den 31-årige Moyed al-Zoebi som riskerar livstids fängelse i Köpenhamn. Malmö tingsrätt friade honom 2017 från misstankar om att ha attackerat en shiamoské i Malmö den 11 oktober 2016, men förundersökningen avslöjade al-Zoebis kopplingar till terrororganisationen Islamiska staten.

”Vi ska döda hela världen tills Gud blir dyrkad till 100% och om 99% dyrkade honom så ska vi fortsätta att döda de tills 100% dyrkar”. Så skrev Moyed al-Zoebi i en chattkonversation med sin mamma i Syrien. I konversationerna uppgav han bland annat att han var en soldat hos ”staten” och att kriget nu var på högsta intensitet, att han var en mujahedin och att hans existens i Europa var jihad.

Han skrev vidare att han ämnade utföra jihad där han befann sig. Mamman uttryckte oro för sonens planer och bad honom ”sluta med idiotin”.

Efter att Moyed al-Zoebi friats av Malmö tingsrätt för brottet beviljades han ett skadestånd av staten på 97.000 kronor för den tid han suttit frihetsberövad.

Säpo bedömde honom dock som alltför farlig för att vistas i Sverige. Direkt efter att al-Zoebi friats omhändertogs han av Säkerhetspolisen och sattes i förvar. Migrationsverket fattade beslut om att på Säkerhetspolisens begäran utvisa honom antingen till Syrien eller till Saudiarabien, där mannen har släktingar.

Men då just IS-sympatierna ansågs ligga som verkningshinder för att utvisa al-Zoabi släpptes han ur förvaret och belades istället med anmälningsplikt. För egen del kunde han dock gå med på utvisning framför att sitta kvar förvar.

Läs mer på Doku.nu…

-Pettersson sammanfattar:

  • Sunni-muslimen och IS-sympatisören Moyed al-Zoebi friades från terrormisstankar i Malmö.
  • Trots att han friats bedömer SÄPO att han är för farlig för att vistas i Sverige.
  • Han döms till utvisning och är själv beredd att resa, men IS-sympatierna förhindrade dock utvisning till Syrien. Terroristen kan råka illa ut.
  • Terroristen släpps.
  • Nu är Moyed al-Moyed åtalad för planerad terror i Danmark och riskerar livstid.

Med andra ord riskerade några syltryggar livet på oskyldiga svenskar och danskar av omsorg om en uttalad islamist och terrorist…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “”Vi ska döda hela världen tills Gud blir dyrkad”

  1. Bloggen har en fantastisk förmåga att leta upp knasiga religiösa. Vi vet att de finns, men oklart varför.

  2. for oss som har last pa for lange lange sedan ar det inget nytt islam kom for att ta over varat lilla land inte att integreras

  3. Svårt att knappa ner ord i ett så aburdskt fall…Börjar allt mer tro på det som många har skrivit senaste åren. Regeringen har för avsikt att islamera landet,och överge det åt araberna…,,..

    • Regeringen är bara ute efter makt. Det bryr sig inte om vad de vill göra med den, bara de får ha den och då är alla medel tillåtna. Även fan och hans moster. Detta är vad som kan kallas att ”försvara demokratin”.

  4. 97000 i skadestånd till denna varböld??? Ebbas familj fick visst
    60000 i skadestånd för att hon blev lemlästad av en lika förvirrad idiot,?
    Visst är väl Svenska Dumstolar fantastiska????

    • 82 an i ett nötskal inte mycket innanför pannbenet där inte, vidrigt äckligt.
      Hoppas han tar med sig så många PK som möjligt på sin jungfrufärd.

      Ngt för de sk Trolljägarna att ta upp, eller är Islamister immuna?

      • Trolljägarna består av vänster-gökar…de ”jagar” bara skandinaver….de verkliga terroristerna har immunitet, och får absolut inte ”jagas”.

        Försvarar absolut inte de sinnesjuka som förföljer personer, främst kvinnor.
        Men de är mer sinnessjuka idioter som våldtar och gruppvåldtar våra kvinnor och barn, det tar vi inte upp i tv.

        Den verkliga sanningen måste döljas !

        Det finns bra journalister….och det finns ryggradslösa hycklande journalister.
        Vilka som är i Trolljägarna, är upp till dig att avgöra……jag vet vad jag tycker.
        🤒

  5. Jag ställer mig själv frågan vad som skulle hända om jag skrev ”Jag ska döda alla muslimer tills 100% tror på Jesus Kristus vår frälsare”?

    Frikänd och släppt med 100′ på fickan som plåster på såren?
    Noooooot…

  6. Vilken trevlig kis, passar garanterat som svensk statsminister i det framtida mångkulturella dårhuset Sverige !

  7. Det låter som en ”värdegrund” som vänstern är villig att försvara. I synnerhet om det gäller vita hetero män….

  8. Ni ser…övriga Skandinavien dömer och behandlar sinnessjuka brottslingar som brottslingar….men inte Sverige.

    Är du helsvensk och vit, så ska du dömas i Sverige för minsta lilla förseelse, men är du ett ”ensamkommande barn” så öppnar sig himmelporten i banan 🍌 diktaturen Sverige, där de sk. ledarna välkomnar alla som vill till Sverige, att nyttja systemet och förlusta sig på Sveriges befolkning.

    Här delar vi ut pengar i överflöd och amnesti för fler än 9000 ”barn”.

    Sjuk – Sjukare – Sverige

    Våra grannländer hånskrattar mot Sverige, och kallar den Sverigemodellen….och den vill vi ABSOLUT INTE HA !!! 🤮

    Danmark är bra 🇩🇰 👍

    • Våra grannländer vet att våra politiker är universums idioter, men de garvar inte åt eländet för att de vet att får dessa galningar stanna i vårt dårhus så har de fri passage till grannländerna…

      • Snart bygger våra grannar en mur mot Sverige….de vill inte se sönderfallet och svenska kvinnor och småbarn som gruppvåldtas.

Kommentera