Skottlossning inne i ICA-butik

BROTTSLIGHET. Flera skott har avlossats inne i en Ica-butik i Järfälla norr om Stockholm. Två män ska ha gått till attack mot en tredje inne i butiken. – Vi rubricerar det som försök till mord, säger Anna Westberg vid polisen i Stockholm.

Ingen skadades allvarligt vid händelsen. De misstänkta gärningsmännen gick handgripligen till attack mot en person i butiken, för att sedan avlossa två skott som missade. Nu utreds händelsen som misstänkt mordförsökt och de två gärningsmännen jagas av polis.

– De två personerna avvek sedan från platsen i en bil, vi söker efter dem just nu. Den tredje person, som alltså undkom oskadd, är gripen, säger Anna Westberg.

Uppdaterat: Tre personer är gripna.

Polisen

-Pettersson säger att Sverige har aldrig varit tryggare och det är ingen fara för allmänheten, det är bara pojkstreck.

Vet du om att det skjuts och mördas mitt ibland oss vanliga medborgare, Morgan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Skottlossning inne i ICA-butik

  1. Där står man och väljer skagenröra när det börjar vina kulor omkring huvudet. Att skita på sig av ren skräck eller bli skjuten i fejset har liksom aldrig förr inkluderats i ett sedvanligt, om än småtråkigt, ICA-besök. Synnerligen spännande nuförtiden! Men man blir ju lite ledsen och nedstämd.

  2. Istället för att göra upp inne på Ica, så kunde dom få köra på en paaintball arena, med riktiga vapen…. There can Only be 1 Survivor…. , som får gå vidare till nästa match!.. hahahaha

  3. Känns ju verkligen tryggt med den svenska polisens insatser. De tar ”krafttag” mot buset och slår till skoningslöst genom att ”RUBRICERA”.

    • Och när dom någon sällsynt gång får tag i buset, så kan man ge sig fan på att åklagarna släpper ut buset efter ett par timmar.
      Så ja, Sverige är fantastiskt!
      Undrar vad som kommer att bli nästa System som kommer att bryta ihop? Kanske pensionssystemet, där utbetalningarna stoppas, för att pengarna måste i första hand gå till, ja ni vet vad!

  4. Men, Schyffert och Betner sa ju att Sverige har aldrig varit tryggare!
    Men det är klsrt, dom är ju ”komiker”.

    • Betner har kanske börjat leva som han lär, har odlat ett långt och fult Muslim skägg? Ifall det tillhör hans så kallade komik blir det ännu konstigare, för Islam är allt annat än roligt.

  5. Året har ju börjat med en hiskeligt massa skjutningar runt om i landet. Är det egentligen någon som har koll på alla?

    och det är väl ungefär 1 år sedan som Morgan och även statsministern pratade om att skärpa lagstiftningen. Har vi märkt något?

  6. Jag kan säga att för bara 20 år sedan var Järfälla / Jakobsberg fortfarande vitt, glatt, tryggt och levande. Nu är det fullständigt fasansfullt. Rasblandade par med brunasvarta troll, babbar och nigg*rs så det står ohärliga till. Brunt, mörkt, svart och otryggt. Skjutningar, ofredanden, stölder, rån, trakasserier, misshandlar och mord. Ingen plats en sunt tänkande person vill bo och leva på nu.

    • Vem kan och vill lita på Löven och U.Kristersson stöpta i samma mångkulturälskande 7 klöver-form ?
      Inte jag i alla fall.

  7. Det är skjutningar varje dag här i Norra Stockholm. Häromdagen i Husby, Rinkeby och nu i Järfälla. Men det är tryggt. I Husby sköts de bland lägenheter i HSBs bostadsområde. Inte var det Kalle eller Pelle som var inblandade.

  8. Kan det vara muslimer i farten som efter misslyckade SFI-studier har urusel koll på de kristna tio budorden ffa dessa två?

    5:e – Du skall ICA dräpa!

    och / eller ..

    7:e – Du skall ICA stjäla!

  9. För somliga är deras ”skjutskicklighet” en lycka,för oss inhemska en olycka !Nog borde det rensas ut bland dessa allt större antal arabklaner…

  10. Inte ett ljud om detta på TV4 nyheterna, tydligen viktigare att rävar springer runt i städerna!?!

    • Kan man förvänta sig något annat av Sveriges hycklande mångkulturella, Pride och Metooälskande kanal TV4 ?
      Svar NEJ.

Kommentera