Portad från världens enda judiska stat och…

I dag firar Sverige Förintelsens minnesdag på olika sätt. Regeringens arbete för att besegra antisemitismen är orubbligt. Utbildning, dialog, säkerhet och internationellt samarbete. Vi måste vinna kampen mot antisemitism, twittrade Sveriges utrikesminister Margot Wallström (S) igår…

…och Margot är portad från världens enda judiska stat!!! Men har inga problem att bjuda hit eller besöka muslimska diktaturer.

Dessutom undrar Pettersson dömda arabiska nazister inte utvisas?

Om regeringen verkligen arbetar mot antisemitism…

21 thoughts on “Portad från världens enda judiska stat och…

  1. Var en tänkvärd dokumentär om Maggot W på SVT nu i helgen. Orkade intese skiten för äcklas allt för mycket av den falskaste av alla falska sossar men hann i alla fall se hur hon står och skenbart är bedrövad när en bloggare pryglas offentligt i hennes älskade muslimska drömstat med orden: ”Det här måste vi självklart protestera mot”.

    Någon som hört några kraftfulla protester från Ryggradslösa Maggoten?

    Var väl viktigare att ta på sig höckle och skämma ut alla svenska kvinnor till skillnad från Theresa May som tog ställning och helt enkelt gav faen i vad prinspacket i Saudi önskade sig..

    Kanske Pettersson måste passa sig för offentlig prygel av oliktänkande bloggare kanske snart är verklighet även här…

  2. Regeringen med Margot Wallström vill inte inse att anti semitism är något som socialistregeringen importerat med asylinvandringen som enbart är muslimer, och många muslimer hatar judar.
    Judar har alltid kunnat leva i fred i Sverige och idga sin religion och gå till synagogan, när problemen kom var med asylinvandringen av muslimer.

    Nu försöker regeringen göra det till att hela svenska folket är antisemiter som är en lögn, peka ut istället se skyldiga som är muslimer genom asylinvandringen.

  3. margot w – finansierar terrorism via våra skattemedel! Indirekt så är vi medskyldiga!
    denna hycklare och landsförrädare är hemsk! Tillsammans med de övriga inom 5klövern. hennes islamvurmande tar död på oss Svenskar!

  4. Hon är som alla andra i svetsarns regering ,vet ingenting ,kan ingenting totalt blåst ,dom här skall regera 4 år till, stackars arma Sverige.

  5. Något får mig att tro att tro att vår utrikesminister vet lika mycket om judar och antisemisim som de här turisterna om paddling…

  6. Joseph Goebbels och Margot W hade säkert haft mycket att lära varndra om de levt i samma tid.

    • Med våra pengar !!!

      En sann socialdemokrat, det går sååååå bra att ösa ut pengar till idiot projekt, när det inte är deras pengar !

      Tanten ger hycklerin ett ansikte !

Kommentera