Invandrare ska inte integreras, de ska resa hem…


INVANDRING. Nu är det över i Danmark. Integrationsbegreppet ska raderas raderas i lagstiftningen och i regeringens språkbruk samt i praktiken. I stället för integration, ska det vara ”Självhjälp och returresa eller introduktionsprogram.”

Det kan låta som ord, men i praktiken betyder det bland annat att pengar och resurser inte längre behöver användas för att integrera flyktingar som kan repatrieras när villkoren i sina hemländer förbättras.

I stället kan de antingen välja att arbeta medan de är här eller bara leva på vad som i framtiden kommer att kallas övergångsförmån istället för den nuvarande integrationsfördelen.

Det är en rejäl omvandling som Dansk Folkparti håller på att genomföra i Danmark.

-Pettersson noterar att förslaget som ännu inte gått igenom men har starkt stöd sänker bidragen för ”flyktingar” från bidrag att leva på till bidrag att överleva på och att resurser flyttas från integration till att fokusera på återvandring.

I Sverige skulle det bli liv med sådana förslag även om både SD och AfS drivit liknande, det är märkligt för att det är precis vad FN:s flyktingkonvention säger…

Läs mer på Den Korte Avis…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Invandrare ska inte integreras, de ska resa hem…

 • Jack

  Ge dom ett år på sig att skaffa arbete, får dom inget släng ut dom. Dra in alla bidrag. Sluta curla dom och behandla dom som människor.

  Gilla

  • Grune

   Vi kanske inte behöver ” slänga ut dom”, dom åker nog hem självmant om vi tar bort alla förmåner för dom.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  SD ska enligt gruppledare Mattias Karlsson i framtiden vara ett antirasistiskt mittenparti !
  Undrar vad det innebär.
  Blir definitivt en röst på AFS även i valet 2022.

  Gilla

 • SVENSK

  Rätt och självklart i ett normalare land!

  Gilla

 • Argus

  När väl massinvandringen också drabbat den politiska och mediala klassen och ”Nisse i Hökarängen” kan läsa om det i ”bladet” kommer det att kosta blod, svett och tårar att återbörda landet till dess rättmätiga ägare, svenska folket. Om inte inbördeskrig eller muselmansk majoritet brutit ut före det kommer en enorm transportapparat att erfordras.

  Rent juridiskt bör det gå att annullera New York-protokollet och Lissabonfördraget då man kan betrakta varje tilltag att överföra makt från svenska folket till utländska intressen som landsförräderi.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Danmark ligger nära paradiset Sverige, klivet över gränsen till Löven och hans mångkulturella välkomnande 4/V-trojka är inte stort !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Stora ord och låter fint !
  Intressant att se hur detta kommer att fungera i det redan mångkulturella Danmark.
  Duktiga Sverige är enligt uppgift ligger nu 3:a på internationella korruptionslistan Danmark ligger etta och Sveriges importland Somalia ligger sist på listan.

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Just det, att bevara Danmark som ett land för danskar och som ett europeiskt land.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Älskar Danmark för deras tänkande och agerande….men…..då kommer ju dessa ”barn” hit till Sverige i än mer mängder 😳
  Här står 7-klövern med Stefan Löfven i spetsen och vrålar…MITT EUROPA ( Sverige) BYGGER INGA MURAR, ändå har han ( vi skattebetalare ) betalat muren i Turkiet mot Syrien ) .
  7-klövern står med öppna armar för ”barnen” ( 18 – 50 år ) och hälsar dom välkomna till Sverige ifrån hemska Danmark…i Sverige finns pengar i överflöd…men noll i förstånd !

  Danmark är topp, ni värnar om erat land och eran befolkning….TACK FÖR FÖRSTÅNDET !
  Detta ger en tro på att idiotin kan besegras !
  TACK 🇩🇰 🤗

  Gilla

 • eugenecork


  Danskarna är ett föredömme…om vi förklarar
  krig mot dem, sedan viftar vi med vita flaggor
  innan ett skott har lossas… så får de ta över
  hela Bananas-odlingen (Sverige)!

  Gilla

 • Bobby

  Lilla Danmark har insett att ganska snart så tar utrymmet också slut för alla bidragsmuslimer, rent geografiskt sett. Tur så ryms alla och hela Mellanöstern/Afrika i islamiska staten Sverige istället. Väldigt sent har Danmark sakta börjat vakna upp..får se hur dom lyckas..bidragsmuslimproblemet går nog inte att bota helt, men om man amputerar lite härådär så kan man ju ändå överleva.

  Gilla

  • Grune

   När dessa inkräktare böjar närma sig Sverige på bron så skall vi stå beredda att möta dem med starka Svenskar som kastar dom i sjön på mitten av bron. Sedan kan dom simma hem.

   Gilla

 • Tomas Omaely

  Resa hem och inte bara på semester utan definitivt.

  Gilla

 • Mm

  Härliga Danmark, kämpa på den rätta vägen. Helt vanvett att horder av människor valsar runt där det finns pengar att hämta. Dessa som kommer måste ju tycka att alla svenskar är retarderade, arbetar man inte har man ingen mat på bordet/marken. DET vet alla människor utom svenska retarderade politiker av alla sorter, förutom SD, men de verkar ha tacklat av.

  Gilla

 • centurion

  Fullständigt självklart i ett normalt land. Men för oss…….

  Gilla

 • Kent

  Det är pks mantra ”att vi måste bli bättre och satsa mer på intrigation”.
  Nu ska det satsas på familjeåterförening för att det är bra enligt Morgan Johansson och ”forskarna”. Trots att Sverige har årtal av praktisk forskning på området med i huvudsakligen nedslående resultat.
  Personer som inte vill bli intrigerade blir inte heller det.

  Gilla

 • Demokraturbloggen

  SD har inte myntat återvandring,,,det var AFS. SD hör till 8 klövern, alltså, ett parti som vill höra till smörgåsbordet

  Gilla

  • Kenth Andersson

   8 klöver ?
   Blev en röst på AFS även i valet 2018, blir detsamma i valet 2022.

   Gilla

  • Grune

   SD är dåliga på att få ut sitt budskap idag, men att sjunka så lågt att jag skulle rösta på Nazisterna AFS. Nej

   Gilla

   • Ragnar Ask

    Nazisterna i AFS skriver du.
    På vilket sätt enligt din definition är AFS det då?
    Jag frågar därför att jag ska upplysa dig om en sak.
    Jag ser nämligen dina kommentarer ovan och kan tala om för dig att enligt en hel del svenska får är just du en sådan som vill massamörda sex miljoner, detta på grund av dina kommentarer.
    Det behövs inte så mycket för att bli stämplad nämligen.
    Var nu så snäll och tala om varför AFS är mördare enligt dig, tack!

    Gilla

 • Kalasbetalaren

  Hem till Sverige?

  Gilla

 • Gesons

  Våra skandinaviska grannar ligger långt före oss och är medvetna om faran av ett slappt socialt öppet samhälle med svändörrar som i Sverige.

  Låtsasflyktingar som sökte sig till Finland 2014-2015 i tron om feta bidrag blev missnöjda med uteblivna bidrag + feta villor som de trodde de skulle få ,de gnällde och ville hem igen 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: