Malmöskolorna med flest anmälningar om kränkningar

SKOLAN. Över 2700 kränkningar anmäldes på Malmös grundskolor under 2018. Trots det är flera skolor kliniskt rena från bråk och kränkningar – i alla fall när statistiken presenteras för stadens nyvalda skolpolitiker, rapporterar Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. 

När någon drar slöjan av en elev är det en kränkning på en Malmöskola, enligt Sydsvenskans exempel…

Att muslimska elever ställer sig upp och skriker så högt att lärarna tvingas avbryta lektionen om judarnas historia på grund av att situationen känns hotfull är inte kränkning.

Att muslimska elever kallar svenska flickor och kvinnliga lärare svennehora är inte kränkning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Malmöskolorna med flest anmälningar om kränkningar

  1. Enligt regeringen är det i medmänsklighetens namn de tillhandahåller den typen av elever i skolorna. Bevare oss från den medmänskligheten för alltid. Avsätt regeringen och ordna nyval genast!

  2. Själv blir jag blir kränkt av Sydsvenskans ständiga skönmålningar. Den fungerar mest som en propagandatidning åt den ”dynamiska Öresundsregionen” och sopar mestadels de verkliga problemen under mattan.

  3. De här tidningarna är inte längre att betrakta som nyhetsförmedlare utan är rena propagandainstitut med en tydligare och tydligare SVERIGEFIENTLIG agenda!

Kommentera