Lasermannen åter i Sverige

BROTTSLIGHET. John Ausonius, född 1953 på Lidingö och son till invandrare, en tysk mor och en schweizare som far, känd som Lasermannen, och dömd mördare och bankrånare. Från augusti 1991 till januari 1992 sköt han sammanlagt elva personer vid olika attentat i Stockholm och Uppsala.

John Ausonius 1986

En dog, flera fick skador för livet. Det som offren hade gemensamt var mörkt hår eller mörk hudfärg. Attentaten föranledde Sveriges största polisjakt näst efter Palmemordet. Efter sex månader greps Ausonius på bar gärning mitt under ett bankrån. Han dömdes mot sitt nekande till livstids fängelse för ett mord, nio mordförsök och nio grova rån, men bevisen räckte inte för att fälla honom för samtliga åtalspunkter.

Ausonius har under sin senare fängelsevistelse fått autismdiagnos.

I februari 2018 dömdes John Ausonius till livstids fängelse för ett 26 år gammalt mord på en kvinna i tyska Frankfurt. Efter en utdragen överklagandeprocess – som han fick avslag i – har domen vunnit laga kraft och han har därmed kunnat lämnas över till svenska myndigheter.

-Pettersson läser att herr Ausonius, tyvärr åter är tillbaka i svenskt fängelse, som en av få som lyckats bli dömd till livstid i tå länder. Det är bara att beklaga skattebetalarna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Lasermannen åter i Sverige

  1. På tal om dödligt våld, så trumpetar MSM ofta ut att det dödliga våldet ligger ungefär konstant och därför inte är så allvarligt, alltså ingen anledning till oro. Vad man då mörkar, är att för en dödad finns det mångdubbelt fler som blir invalider för livet, en olycka för dem själva och en börda för samhället. Av Ausonius tiotal offer i Sverige var det bara ett som dog. Samma med en annan ”kändis”, Peter Mangs, som skadade långt flera än han dödade.

  2. Med Lasermannen togs inte alla brott (mord) upp utan de doldes medvetet, att inte uppfattningen att det var endast invandrare han var ute efter skulle raderas.
    Auktoriteten ville skapa myten att det var endast invandrare han var ute efter, som inte är sant, det var också andra personer än invandrare som blev drabbade.
    Kvinnan i Tyskland var ingen invandrare och orsaken var att han fick för sig att hon stulit hans mobil, som hon nekade till, och därför blev hon mördad.
    Han bör aldrig släppas ut därför det är en sådan person, som samhället måste skyddas från.
    Han var i Sydafrika och betalde pengar för att få skjuta ett lejon, men han skulle inte använda gevär utan ville gå in och möta lejonet med revolver, men blev stoppad för det.
    Den som hade ansvaret för jakten sade att det var den mest galna person han någonsin mött.
    Han fick skjuta ett vildsvin som han sedan flådde och styckade, vad han gjorde med köttet framkom inte.

  3. Spela schack med Akilov, vinnaren får en snusdosa. Nä, för humant. Det är bättre att Sverige spelar schack istället, om migrationspolitiken. Det drabbar ingen fattig? Riskornen på schackbrädet.

    • Välkommen ?
      Sköter sig ?
      Som fångvaktare nu i 36 år är jag mycket tveksam till att just denna individs förmåga att smälta in i Svensson livet !!!!
      Men den som tror det får gärna tro det.

Kommentera