Samtal mellan Nord- och Sydkorea

POLITIK. Det har pågått samtal/förhandlingar mellan Nord- och Sydkorea i Bro utanför Stockholm de senaste dagarna. 

Sveriges Radio intervjuade utrikesminister Margot Wallström nu på morgonen och ställde bland annat frågan:

– Är det rätt att förhandla med Nordkorea som är en av världens värsta diktaturer? 

Wallström svarade: Hur ska vi annars göra, vi har ju försökt att isolera dem!!!

 

 

6 thoughts on “Samtal mellan Nord- och Sydkorea

  1. Tänk att Socialdemokraterna kan förhandla med Nordkorea värsta diktaturen, men vill inte förhandla med Sverigedemokraterna, ett parti i en demokrati.
    Sossarnas värld är verkligen uppochner. Man förstår att dom måste importera röstboskap som är analfabeter. Vem skulle annars rösta på dem?

  2. Samtala med Nordkorea är bra, säger Wallström. Eftersom isolering inte funkat. Fast med Sveriges näst största parti ges ingen second chansen. S/MP/L och C visar sina diktaturfasoner.

  3. Hade Harry S. Truman haft mod nog att låta Douglas MacArthur använda atomvapen mot den kombinerade kinesiska och nordkoreanska armén efter att FN-trupperna drivit ut nordkoreanerna ur både Sydkorea och Nordkorea hade vi inte haft detta problem i dag. Kina hade inte egna atomvapen än på ett decennium och Sovjet var försvagat av att Stalin var på uppehällningen.

    En försvagning av dessa båda kommunistiska stormakter som detta hade medfört hade haft högt troligt stoppat kommunismens utbredning och troligen tidigarelagt kommunismens hädanfärd i Europa och på andra ställen som Sovjet bistod.

  4. Gillar inte magot.falsk är vad jag tycker.duktig på att hyckla hit och dit…inget för arbetarfolket.

Kommentera