Politik som dödar

Lokaltidningen publicerade idag ett av många massutskick jag antar kan läsas i många medier.

Författarinna till debattartikeln är socialdemokraten och EU-parlamentarikern Marita Ulvskog. Normalt är allt vad hon skriver, säger och påtalar föga intressant, men slutorden i hennes text tål att citera.

”Det är dessa SD lierat sig med i ett försök att uppfattas som seriösa. Men vari består det seriösa att rösta för att människor ska dö av sin arbetsmiljö”

För att förtydliga så är ”dessa” Polen. Menar Marita Ulvskog (S) att Sverigedemokraterna har en politik som önskar se människor dö på sin arbetsplats? Vore jag politiker i SD skulle jag ta upp frågan på både riks- och lokal nivå. Någon sosse kanske är villig att förklara vad Marita Ulvskog (S) verkligen menar.

SN

10 thoughts on “Politik som dödar

  1. Hon har ingen verklighetsförankring! Hon borde besöka, bl.a. sjukvården, de flesta myndigheter, förskolor, socialtjänsten mfl.mfl arbetsplatser, så får hon upptäcka sanningen. Hur många är/blir sjuka, dör eller tar livet av sig p.g.a. arbetslivet, fru Ulvskog? Fanns väl en minister som avsade sig ministerposten, sosse om jag inte missminner mig. Var det arbetsrelaterad?

  2. Sossarna av idag är farligare för Sverige än vad något krig har varit sedan Sverige blev Sverige.

  3. ”Ulvskog är uppväxt i en arbetarfamilj i Norrbotten. Som ung var hon medlem i bland annat FNL-grupperna som engagerade sig mot USA:s krig i Vietnam, i Clarté och i KFML.” (Wikipedia)

    Socialdemokrat? 😝😝😝 Nuff said.

  4. På denna dam verkar truten gå slentrianmässigt, där har
    aldrig kommit ut något vettigt. Hennes skitsnack om Polen
    motverkar sig själv, Polen är på stark frammarsch tack vare
    att man inte släpper in vem fan som helst, alltså raka motsatsen
    till det dekadenta Sverige som söker sig tillbaks till Medeltiden..

  5. Tyvärr kommer det att vara fortsatt tyst från SD. Där är man upptagen med att utesluta dem som hörs i politiken.

    T ex i går så hade två riksdagsmän från Moderaterna en uppmärksammad debattartikel i Expressen om de i SVT anställda flyktingsmugglarna. SD blev ånyo omkörda av skickligare marknadsförare. Ja, man orkar inte ens försvara sig mot direkta oförskämdheter.

    • När det är tyst från partiet SD som enligt gruppledare Mattias Karlsson i framtiden strävar efter att bli ett antirasistiskt mittenparti så känns det helt rätt att rösten även 2022 precis som 2018 läggs på AFS partiet som inte är tyst utan säger sanningen !

  6. Apropå hur sossarnas regeringskompisar agerar……..

    ”GP:s granskning visar att Richii Klinsmeister, tidigare politiker i Miljöpartiet och talesperson för Djurrättsalliansen, är grundare och ledare för djurrättsgruppen Djurfront – en grupp vars medlemmar sprider grova dödshot och som rättfärdigar intrång och trakasserier mot familjer i sin politiska kamp.”

    http://www.gp.se/nyheter/gp-granskar/så-svarar-djurfronts-ledare-richii-klinsmeister-1.12638679

    Det är dessa sossarna lierat sig med i ett försök att uppfattas som seriösa.

  7. Ska Helen Fritzon ta över Marita Ulfskogs plats i EU nu?
    Det är väl en successionsordning som stämmer överens.
    Ingen är duglig till någonting utan endast en skam för Sverige.

Kommentera