Klimat på programmet – 1500 privatflyg till Davos

DUBBELMORAL. Trots att klimatförändringarna är en av årets stora frågor på Världsekonomiskt forum i Davos väntas 1500 privatflyg anlända till evenemanget. Det skriver Marketwatch och hänvisar till siffror från Air Charter Service, ACS.

Eliten flyger privatjet för att diskutera ekonomi, sociala frågor och klimat.

– Vi har haft bokningar ända från Hongkong, Indien och USA, säger ACS-chefen Andy Christie.

Enligt Christie är de långa distanserna bara en av förklaringarna till den stora ivern att flyga privatjet. Han tror att en annan faktor att företagsledare inte vill riskera att överglänsas av sina konkurrenter.

-Pettersson noterar att en hel del av världsledarna inte stoppar där. De fortsätter från flygplatsen till hotellet med helikopter.

Dessutom är Davos som ett fort med murar, grindar, poliser och militärer för att skydda de globalister som vill ha en öppen och gränslös värld.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Klimat på programmet – 1500 privatflyg till Davos

  1. Hur man blir en bra klimat tänkare.

    Ett intressant föredrag och hur man på ett logiskt sätt kan förhålla sig till dagens klimatdebatt. Alex Epstein håller ett kortare föredrag på 20 minuter. Lättförstådd engelska. Värt att lyssna på……

    https://www.youtube.com/watch?v=C7KIewLrEvA

    Klimatdebatt som den ska vara………med olika åsikter på samma scen.

  2. Greta Thunberg som numera syns överallt, utnyttjas som vanligt hänsynslöst!

    Skamligt att göra så med någon som har en diagnos! Hur går det med skolan?

    Kan ingen göra en orosanmälan till socialen?

  3. Med Davos uppvisar den globalistiska ”nomenklaturen” och dess eliter något av den värld de vill skapa. Särskild säkerhet för den globalistiska nomenmklaturen och dess eliter. Särskilda förmåner och företräden (och lyx) för den globalistiska nomenklaturen och dess eliter. Med tanke på varifrån en hel del av nomenklaturen och dess eliter hämtas från, så lär deras liv och leverne kantas av pedofili, övergrepp mot barn och unga flickor etc. Clinton Foundation har en ö i Stilla Havet, vars Hotell och Spas är under utredning – men vittnena lever sällan så länge att de kan medverka i utredningen på längre sikt.
    Resten av världsbefolkningen får leva under våld och nöd med skyldighet att försörja den globalistiska nomenklaturen och dess eliter, deras lyx resp perversitéter!.

    • Enligt Marketwatch kommer de till flera flygplatser. Främst till Zürich 15 mil från Davos varifrån man chartrar helikopter. Inget säger att de ska stå kvar parkerade under mötet. Förra året klarade man 1300 så nog klarar man 1500 i år.

      • Läs vad som står ovan. 1500 till Davos, vilket inte är sant. Varför leka fake news?

    • Holden, jag tror inte det finns plats för 150 flygplan i Davos, jag tror inte det finns någon internationell flygplats där.

      Men runt omkring finns det ett tiotal och räcker inte dessa så får besättningen flyga någon annanstans och parkera.

      Men jag förutsätter att mina läsare förstår så elementära saker.

  4. Tur vi har Greta så världen inte går under än på ett tag.
    Greta kommer vi se varje dag hela 2019 i olika sammanhang.
    Så utnyttjas ett barn av en hänsynslös mamma och resten av msm-media

    En del säger att hon är 16 år,tillåt mig tvivla.
    snarare 11 år,så det är samma som med ensamkommande
    åldern skrivs upp för att det inte ska bli rabalder.

    • Och Gretas tåg drivs av solceller eller vad? För inte är det väl kolkraft som genererar elen?

    • Tar då Mor skrik tärnan över hennes demonstrationsplats när Greta är på Klimatkonferens?

      Ja Sverige är i sanning ett märkligt land en femtonåring utan någon som helst livserfarenhet får stora rubriker , plats i TV studier
      och mycket uppmärksamhet för att hon ”tycker” medan en person som Lars Bern med stora kunskaper om klimatet stor livserfarenhet inte får sin röst hörd i kommunistkanalen SVT, därför hans åsikter inte passar vänstern, lika dant i dom stora tidningarna, bara en åsikt gäller,Vänsterns!

  5. Världsekonomisk Forum-Bildeberg-G8-Club of Rom mfl är alla eliternas små klubbar och gemensamt för dem alla är att sprida lögner för att kunna genomföra förändringar Globalt till sin egen fördel,..allt tillsammans med FN som de också kontrollerar 100%.
    Klimathotet är en av många agendor som de driver för att ev kunna genomföra sin efterlängtade Världsregering med säte i FN där ”UN-agenda 21 är” målet,där människor globalt ska hindras att resa fritt bla.

  6. Jag såg Erika Bjerström från Davos i Rapport. Bytte omedelbart kanal så jag vet inte vad hon sade. Men jag förmodar att hon inte fördömde flygarmadan eller berömde USA:s utrikesminister Mike Pompeo för hans goda omdöme att stanna i Washington och delta på länk.

  7. Vilket bedrägeri.
    Tror det är viktigt att avslöja och ifrågasätta precis allt inom detta område så att förnuftet kommer tillbaka och tar över.

    Lövin (MP) använd upp 1,5 miljoner skattepengar för att flyga runt under fyra år.
    Elen är rekorddyr och måste köpas in från utlandet för att dom lägger ner kärnkraftverken i Sverige som är det minst miljöförstörande av alternativen i längden.

Kommentera