22 thoughts on “Döttrarna var hemma…

  1. hur lär man sig att skriva ”a” nu för tiden? jag som är född i mitten på 70-talet fick lära mig att skriva typ som ett ”d” men utan pinnen upp.

  2. Nej det finns en defintiv gräns, oavsett vem det gäller !
    Att tycka olika eller illa om någon är en sak men osämja får aldrig övergå i hot, misshandel eller i värsta fall dödsfall.

  3. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2019/01/bergimg_5606_1547237020-1024×576.jpg
    På bilden den rånade 94-åriga damen i sin sjukhussäng.(Bild från BZ)
    Fyra rånare bröt sig in genom ett källarfönster. Tog sig upp på andra våningen och råna de o. misshandlade den gamla damen. Ryckte ifrån henne sina ringar,och skrek Geld,geld…Vilket jag tyder som östeuropeer.
    Nu ligger den stackars kvinnan på lasarett med sår och blåmärken över kroppen efter dessa bestars besök. Har vi i civiliserade delen av världen uppfostrats fel eller är det bara jag,som får kväljningar av att läsa kring sådana gräsliga brott ?

  4. Ja barnen väljer inte själv sina föräldrar, så därför ge fan i att hota,
    och det gäller även vår nya Adel.

  5. Om lappen är autentisk så vet vi alla vilka som brukar vilja kopulera med ens ena förälder. Bokstäverna ser förövrigt att komma direkt från en förstaklassares övningsbok.

    Nu är inte Palm den vassaste kniven i lådan men det har på senare år uppstått ett fenomen som ungdomen kallar för ”nätet”. Där om någonstans kan man finna en polis som tar emot anmälan: https://polisen.se/utsatt-for-brott/polisanmalan/ utan att man behöver masa sig ur soffan.


  6. …I Svinens värld ytterst ovanligt att Galtar
    förvarnar denna typ av invit till en Sugga
    som Galten fattat tycke för…
    idag så är överraskningsmomentet A å O
    …inget förspel förekommer, bättre före-
    komma än att Omar blir stoppad i grind

  7. Absolut att våld och hot på alla sätt ska bekämpas seriöst och noggrant. Det är demokratin det handlar om. Jag hörde även att judar varnas för att besöka Malmö. Det är allt annat än en uppmuntrande utveckling i Sverige.

  8. Säkert att det inte är ett Morgan Johansson knep för att ytterligare
    strypa fria ordet. Om det är verklighet är det skrivit av en idiot, men vilka är det som brukar hota med våldtäkter o.s v??

  9. Jag håller med. Allt svineri måste upphöra. Kan dock tycka att VP lite bäddar som hon får ligga, driver man i åratal en militant och extrem agitation och förföljelse så finns det risk för att någon kan snedtända.

  10. Hallgolvet?? Har hon fortfarande brevlåda i dörren? Gör posten undantag för de flotta på Östermalm i Stockholm?

    De flesta skattebetalare får hämta posten i ett fack vid ytterdörren på entre-plan. Eller gå några hundra meter till brevlådesamlingen om man bor i villa. Men Palm bor säkert inte i verkligheten.

    Men är det inte värre när de lantbrukare som arbetar dygnet runt för att tillverka Palms frukost (ägg, smör, mjölk, bacon, havre…) hotas till livet?

Kommentera