Annie Lööf erkänner att hon ljugit sedan januari 2017

REGERINGSBILDNINGEN. Centerledaren Annie Lööfs stöd var avgörande för att få till en regeringsöverenskommelse mellan S,MP,C,L (V). C-ledaren förklarar att hon inte ser överenskommelsen med L, S och MP som ett svek mot alliansen utan menar att det i stället var M och KD som bröt sig ut och gick sin egen väg, enligt Expressen

I en lång intervju med DN berättar Annie Lööf vad som ledde till att hon tog klivet över blockgränsen och att hon redan i januari 2017 – när dåvarande M-ledaren Anna Kinberg Batra förklarade att M var beredda att inleda samtal med SD – förstod att det kunde bli en besvärlig situation efter valet 2018.

-Pettersson noterar, januari 2017, Annie Lööf erkänner att hon redan i januari 2017 började planera för att byta sida och ingå ett samarbete med vänstern.

Alltså blåljög damen hel valrörelsen och vid förhandlingarna efter valrörelsen när hon påstod att Löfven skulle bort och en alliansregering bildas. 

Det är inte politik, det är kriminellt bedrägeri…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Annie Lööf erkänner att hon ljugit sedan januari 2017

  1. Att lilla Annie ljugit och fortfarande ljuger, är det en nyhet ?
    Utgår ifrån att ingen utanför begåvningsreserven är förvånad.

  2. Apropå bluffar och att säga en sak, fast innehållet visar något annan……

    Bordsmargarinet Lätta har utsetts till Årets matbluff av konsumentföreningen Äkta vara.

    Motiveringen är att produkten skyltar med rapsolja på förpackningen – men margarinet består till större del av den omdebatterade palmoljan.

    https://www.di.se/nyheter/margarinet-ar-arets-matbluff/

    Kände att det fanns en symbios på något sätt, med en svensk politiker.

  3. Har hela tiden förundrats över Centerpartiets val ända sedan valet av Maud Olofsson, vars enda bedrift var att hon inte bodde så långt ifrån Thorbjörn Fälldin, det är också den enda likheten.Man tycker att hennes affärsbedrifter med det >Holländska Energibolaget som hon köpte
    för 90 miljarder, trots att experter värderade det till under hälften.
    Som om inte det var nog, så väljer man en lika verklighetsfrånvänd efterträdare som dessutom ståtar med att vara medlem i en skum
    sammanslutning, för det får hon inte ens en fråga i den djupt röda
    kanalen SVT varför hon är medlem i ett hemligt sällskap.
    Så blir det när Stureplansidioter ska styra ett landsbygdsparti?

    Arrogansen hos dessa damer står inte andra maktfullkomliga efter,
    Maud vägrade till exempel att ställa upp i KU förhör, och Annie
    lotsar inte om att hon är medlem i ett hemligt sällskap.
    Vem sade att det skulle bli bättre med Damer???

  4. Läste för några år sedan att rödskrikan beundrade Margaret Thatcher. Föga förvånande då hon själv är otäck och hänsynslös precis som Thatcher.

    • ossie;
      Du verkar totalt okunnig om Thatcher, du kanske ska läsa på
      innan du kommenterar?
      Margaret Thatcher, som tillhörde det konservativa partiets yttersta högerflygel har bara det gemensamt med Lööf att hon var oförsonlig och kompromisslös.
      Thatcher var nära vän och samarbetade mycket med Reagan då de delade de konservativa värderingarna.

      Reagan som får till och med Trump att framstå som liberal i jämförelse.

      • Thatcher var hatad så hatad att när hon dog så gick den gamla låten Ding Dong The Witch is Dead upp på topplistan. När jag var i London på 80 talet köpte jag en toarulle med Thatchers bild på.

      • Helt korrekt. Utan Thatcher hade Storbritannien fortfarande krälat i gyttjan som Scargill och hans gruvisar hade ordnat. Hon släpade visserligen in britterna i EU men hon hade nog kunnat hantera junkern med flera.

        Att sedan hon och Reagan tog Sovjet av daga är beundransvärt bara det. Hon och Churchill har båda fått officiella begravningar av alla PM det senaste halvseklet. B Liar kommer troligen att återvinnas som gödsel eller biobränsle.

      • Thatcher var en sann patriot och hade garanterat inte lagt sig platt inför muslimerna som Lööf!

    • Thatcher otäck och hänsynslös ?
      Allt är relativt, olika tycke och smak finns ju som tur är, D.Trump är ju också elak enligt vissa medan Obama enligt andra är snäll !!!!!!
      Alla får tycka vad de vill.

  5. ”Svensk Demokrati” betyder att 70% av folket väljer inte sossarna, då får Sverige en Sosseregering.

  6. Jag inser att redan nu planerar Kristersson att byta sida, för att hjälpa förrädarna, även om han döljer det fram till nästa val.

    • Både U.Kristersson och Ebba tillhör i grunden 7 klövern, deras utspel mot den nya 4/V-trojkan är bara rent hyckleri och ett spel för galleriet !
      J.Å lär få fortsätta att från läktarplats drömma om ett konservativt politiskt block.

  7. Politik är de facto INGET ANNAT ÄN BEDRÄGERI!!!!!

    I alla fall hos aktörerna i vårt arma land!

    Finns det någon annan yrkeskategori där LÖGNEN
    används som UNIVERSALINSTRUMENTET framför
    andra?

    • I alla fall i gränstrakterna till lögner. Det verkar råda särskilda regler eller tolkningar av sanning och uppriktighet där. En bra politik ska bygga på kompromisser som är acceptabla för majoriteten att luras borde straffa sig i längden, men folk är nog för snälla.

  8. Annie verkar ha problem med kvinnor, hon vill nog se sig som obestridd drottning. Det ska bli intressant att följa, hur samarbetet med coola och uppblåsta tjejgänget i S kommer arta sig.

  9. Den damen är falskare än falsk.
    En del tycker att hon har självförtroende men det är en väl utvecklad megalomani.

  10. Ja vad skall man säga om den här lilla damen, undrar bara om hon får 5 stjärnor av Bilderberg gruppen, samt när börjar damen jobba för dem och höjer sin lön {som Reinfeldt}

Kommentera