Miljöpartiet blundar för islamismen


ISLAM. Miljöpartiet ser inte islamismen – det står återigen klart efter Amanda Linds (MP) uttalande om Mehmet Kaplan. Det skriver styrelsen för Doku, en nystartad stiftelse som granskar våldsbejakande islamism, på Aftonbladet debatt.

 

Bild från TT/Omni

Den nytillträdda kulturministern tog med Kaplan på den lista över MP-politiker som hon kallade för hjältar och pionjärer i ett inlägg på Instagram. Linds uttalande kan verka bagatellartat, men det går inte att bortse från partiets tidigare snedsteg i frågan, skriver debattörerna.

”Inget svenskt parti har öppnat armarna för företrädare med åsikter som går i den här riktningen tillnärmelsevis lika mycket som just Miljöpartiet”, skriver Doku.

-Pettersson inser att Doku är betydligt kunnigare än jag men jag undrar om inte socialdemokraterna är värre än Miljöpartiet när det gäller att stryka islam medhårs…

Läs gärna: S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Miljöpartiet blundar för islamismen

 • Kenth Andersson

  Nu sitter Sveriges nya kultur och demokratiminster i SVT morgonstudio och skrattar tillsammans med studions två PK-journalister !
  När man ser och hör denna minister från MP förstår man att det är kört för fosterlandet.

  Gilla

 • Utvandrad

  Politiker inkl 82% av befolkningen lider ju av Dunning-Kruger så det är inte konstigt alls.

  Gilla

 • Dino

  Dem flesta partier blundar och hoppas att dem får sitta kvar vid grytorna då dem flesta svenskar verkar vara naiva och tro på dessa iq befriade plattfiskar

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Svensken gnäller och tycker mycket men vill inte ha besvär med någonting, det förväntas alltid att någon andra ska ordna upp saker och ting vilket politikerna naturligtvis vet och kan därför utan problem fortsätta att göra precis som de vill mot landet och medborgarna !

   Gilla

 • Kattsand

  Det är väl det minsta man kan säga om MP.
  Hur många politiskt aktiva kan MP tänkas ha som struntar fullständigt i miljöpolitik och bara driver sina egna frågor där?

  Gilla

 • Tore

  Dom påminner om varandra ej kompatibla med verkligheten och fanatiska anhängare, skillnaden är att miljöpartister är förlorare i slutändan.

  Gilla

 • centurion

  Miljömupparna är mycket väl medvetna om islamismens etablering i vårt arma land. Det är själva drivkraften för dom. Miljöfrågorna är bara en kuliss. Sen kan man ju fråga sig vad en kulturminister har för uppgifter i ett land som påstås Sakna kultur.

  Gilla

 • Tony

  Vad gömmer sig under Miljöministerns skatbo? ligger där ägg,
  så att återväxten på det skadliga partiet kan fortsätta att skada
  Sverige?

  Gilla

 • Tony

  Göken och hans knäppgökar kommer att bli den slutliga spiken i det en gång så framgångsrika landet.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Var det inte en undersökning eller liknande som visade att just miljöpartister var överrepresenterade när det gällde tung medicinering härom året/åren???

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Två partier MP och L som knappt klarar riksdagsspärren är med och styr Sverige idag !
  Säger allt om den s.k svenska demokratin.

  Gilla

 • Nils Dacke

  De svenska mentalsjukhusen stängdes 1980 och de intagna flyttade ut i samhället, 1981 bildades Miljöpartiet och detta samband blir tydligt nu när konsekvenserna blir allt mer framträdande.

  Gilla

  • Fyllfinnen

   S och V såg sina själsfränder i dom direkt, och nu har C och L insett att dom måste bli med i denna klubb. För i den andra klubben finns det folk med normalt funderande hjärna, där kan dom bli utfrysta för att dom inte kan tänka riktigt som man ska

   Gilla

 • Argus

  Extremister som extremister. Miljöpartiet är det enda parti som både flörtar med dödsfienderna islamism och kommunism.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: