Afghan dömd för våldtäkt mot 11-årig flicka

BROTTSLIGHET. Den 23-årige Asadullah Sharifi, medborgare i Afghanistan,  lurade ut flickan till en skogsdunge och våldtog henne. Därefter hotade han att skada hennes familj om hon berättade för någon. Den 10 december 2018 dömdes Sharifi för flera våldtäkter mot barn. 

Det var när flickan stod och väntade på bussen i Halmstad till Laholm som mannen körde fram med bilen och frågade om hon ville ha skjuts. Sharifi sa att han var en arbetskamrat till flickans mamma, och körde därefter henne till en skogsdunge där han våldtog henne. Vid den första våldtäkten var målsäganden 11 år gammal.

Afghanen fortsatte därefter att kontakta flickan, och våldtog henne vid upprepade tillfällen under 2017 och 2018.

I samband med våldtäkterna har 23-åringen drogat flickan och hotat att publicera nakenbilder på henne och skada hennes familj om hon skulle berätta om händelserna.

Asadullah Sharifi säger att han trodde att målsäganden var över 15 år. Han döms för våldtäkt mot barn med påföljden fem års fängelse och utvisning på livstid, och ska betala 230.000 kronor i skadestånd till flickan.

Herr Sharifi förekommer under två avsnitt i belastningsregistret. Dömdes 2018-06-25 för misshandel och ringa narkotikabrott, villkorlig dom och böter. Har också ett kontaktförbud från 2018-04-17.

Migrationsverket beslutade om utvisning 2017-12-22. Beslutet överklagades till Migrationsdomstolen i januari 2018. Minst två av barnvåldtäkterna har begåtts efter Migrationsverkets beslut.

Asadullah Sharifi har bestämt hävdat att för det fall han döms för våldtäkt på barn, utvisas och kommer tillbaka till Afghanistan, finns det på grund av brottsrubriceringen en överhängande risk för att han kommer att bli utsatt för våld och även dödad i hemlandet.

Vad gäller hans anknytning till Sverige har Asadullah Sharifi uppgett att han har två bröder som bor i Halmstad.

Halmstad Tingsrätt B 1820-18

-Pettersson undrar om inte utvisningen kan ske direkt, det är onödigt att kosta på fängelse på denne…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

16 thoughts on “Afghan dömd för våldtäkt mot 11-årig flicka

  1. Han är fri nu ! Utvisning kan inte ske pga oroligheter i landet afganistan .
    Vi som bor här möter han på gatorna igen

  2. Galna hundar avlivas. Han visste vad han gjorde och vilka konsekvenser det bli om han utvisas,förresten tro jag inte att han avlivas i hemlandet I hans hemland är det väl snarare en förseelse att ha våldtagit en kristen.
    VI borde se till att han aldrig kommer till sitt hemland lev……..!

    1
    1
    • Vilka VI ska se till det, den som nämde det eller ska på typiskt svenskt vis någon annan fixa saken ?

  3. Det ska inte tas någon hänsyn till att det finns risker i hemlandet för sådana här pedofiler.

    • Ok, dödsstraff !
      Är den som vill ha det villig att själv utföra ett dödsstraff om chansen ges eller ska någon annan utföra handlingen ?
      Vi naiva och konflikträdda svenskar tycker väldigt mycket och ofta men vill sällan själva vara inblandade utan förväntar oss att det finns andra som gör verklighet av det vi tycker och föreslår.
      Måste vara rena drömmen att vara politiker i Sverige med en så lättlurad befolkning !!!!

      • Kenth! Jag ställer upp gratis jag lovar det skulle va en fröjd att få hugga huvudet av pedofiler av båda kön.

    • Personligen är jag för dödsstraff, men frågan är ganska ointressant då vi garanterat inte kommer införa det under min livstid. Bättre kämpa för livstid i fängelse med låg standard.

      • Livstid på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell finns i svensk straffskala som bara ett tidsbestämt straff kan upphäva, däremot låg standard existerar inte utan tvärtom en skyhög standard som nog tyvärr inte kommer att sänkas inom den närmaste tiden !
        Ska bli skönt att om drygt en månad gå i pension efter 36 år som fångvaktare och slippa se och inte minst slippa höra ständiga mångkulturella hot från dagens totalt respektlösa kriminella ghettto-parasiter som vilar upp sig innanför murarna.

  4. Det tar sig i Lövens och hans 4/V-trojkas trygga och heligt mångkulturella Sverige och ännu mer trygghet lär det väl bli framöver ?

    • De som hävdar ”allas lika värde” försvarar en kriminell pedofil. 99% av svenska folket vill inte bli jämförda med afghanska och andra MENA- pedofiler och ljugande tjuvar.

      • Men 82% av befolkningen har röstat för allas lika värde och får då skörda det man sådde i september.

    • Det är mycket man kan säga om det där kräket.Slödder,slempropp,
      skithög,psykfall m.m. Men dom liberala stollarna tycker att han har samma värde som offret.

      • IAF tycker alla Feminister o Metoo säkert att det är en hyvens kille, eftersom man inte hör ett ljud.
        Törs man åka till Halmstad överhuvudtaget, då Halmstadsbor inte verkar riktigt 100.

Kommentera