Morgan, en sak är säker. Det går inte åt rätt håll!!!

BROTTSLIGHET. Morgan Johansson (S), vår justitieminister som ansvarar för rättssäkerhet och rättstrygghet i Sverige, det vill säga polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det innebär att förebygga och bekämpa brottslig verksamhet, utreda brott, verkställa påföljder samt ge stöd till brottsoffer är igång och twittrar

Morgan Johansson (S) är även ansvarig för

På måndag presenterar Stefan Löfven (S) sin nya regering, då får vi se om Johansson får arbeta kvar.

Herr Johansson i den nygamla regeringen inleder den nya mandatperioden direkt med att sin vana trogen sprida desinformation och propaganda. Det gäller att invagga oss i falsk trygghet.

-Pettersson undrar hur många brott som ”försvinner” för att folk fastnar i telefonköer och för att det känns meninglöst att anmäla för att inget händer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Morgan, en sak är säker. Det går inte åt rätt håll!!!

  1. Löven säger att han ska ordna upp Sveriges problem !
    Trodde inte Lövens trygga och heligt mångkulturella Sverige hade några problem.

  2. Man tror knappt det är sant. Bara för att polis och rättsväsende inte hinner med ser det ut att gå åt rätt håll. Nej det har spårat ur för flera år sedan så inte ens ansvariga har kontroll längre. Nyval efterfrågas nu och efterföljande nödvändig städning på lång sikt. Dvs hemskickning och avregistrering av ljugande bidragsturister och upprustning av civilförsvar, skola, vård och rättsväsende.

  3. Enda ställen där anmälningarna minskar är väl de områden som gängen tagit över, där ingen vågar anmäla något längre.

  4. Sossen Morgan Johansson ser många tecken.

    Undrar om det är samma tecken jag ser i min tankebubbla. När jag återkommande hör socialdemokratiska regeringsmedlemmar uttala sig.

  5. Sverige skall vara ett tryggt land att leva i ; Eller??

    ”Rikspolischefen förutspår ett år med fler skjutningar: ”Kan bli tufft””

    I en ny intervju meddelar rikspolischef Anders Thornberg att det nya året ”kan bli tufft”. Enligt Thornberg finns det inga tecken som tyder på att dödsskjutningarna kommer att minska. Samtidigt efterlyser han fler lagändringar för att kunna följa med i utvecklingen.
    https://samnytt.se/rikspolischefen-forutspar-ett-ar-med-fler-skjutningar-kan-bli-tufft/

    Cissi med hennes familj har beslutat sig för att nu lämna landet.
    Hon tar upp om otryggheten som nu råder.
    Skrämande händelser som hon berättar om hur ”trygg” tillvaron är.
    Våldtäkter som sker kommer inte ens ut.
    Cissi vågar inte en sen eftermiddag ens själv gå för att handla, utan har sällskap av någon väninna.
    Hennes tjejer har bl.a. fått instruktioner med att inte ha hörlurar i öronen, utan skall höra allt som sker runt omkring dem.

    ”Lördagsintervju 39 – Cissi om oron för framtiden i Sverige ”

  6. Men att ljuga är ju i alla fall ett försök att få det se bättre ut.
    Även om det misslyckades denna gången.
    Kanske Jens skall omplaceras och ungarna omhändertas?
    Han kanske till och med röstat på fel parti?

  7. Det enorma folkförakt som Sossarna och andra Globallister visar upp gentemot befolkningen bådar inte gott inför framtiden, och en av dom värsta pajsare på området är miniatyren Morgan Johansson, han är en skam för lärdomsstaden Lund.

  8. Lille målgan han är som matte eller husse, totalt borta från verkligheten.Det här gänget skall vi dras med 3 och halvt år till.NEEEEJ TACK..

Kommentera