”Den här marschen måste vi göra tillsammans”

BROTTSLIGHET. I dag anordnades Women’s March på Norrmalmstorg i Stockholm. Kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) var en av talarna och lyfte fram att en värld där kvinnor tar plats inte kommer av sig själv.

Soraya Post med dotter Thereza Eriksson, båda arbetar med inkludering av romer, den yngre har dock tagit en längre semester på en av våra anstalter. 

Även Soraya Post, EU-parlamentariker för Feministiskt initiativ, var på plats.

– Den här marschen måste vi göra tillsammans, det är den enda chansen för att få till förändringar, sa Post enligt DN.

Women’s March startades som en reaktion på Donald Trumps många kvinnofientliga uttalanden. Den första marschen hölls i USA dagen efter att presidenten installerats 2017 och spred sig sedan över världen.

-Pettersson noterar att Donald Trump som vanligt får skulden för det mesta. Det är dock tyst om Soraya Posts dotter, Thereza Eriksson, som liksom mamma är rom och specialiserat sig på att råna gamla kvinnor och för tillfälligt sitter i fängelse. Erikssons senaste offer är tre kvinnor – 93, 89 och 85 år gamla – samt en 91-årig man.

Men det är mer PK att skylla på Trump…

Om Soraya Post och Thereza Eriksson på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “”Den här marschen måste vi göra tillsammans”

  1. Det sägs att Sverige är en trygg plats.
    Därför har jag och Stefan Löven nu upprättat ett HEMLIGT skriftligt dokument om att jag skall få 15 st beväpnade livvakter som följer mig vart jag än går så att jag kan vara lika trygg som honom.

  2. Trivsam dotter EU zigenerskan har, stjäla från åldringar, så vad skall ni nu skylla på.
    Är ni kränkta så ni måste ta igen oförätterna på försvarslösa äldre äldre. Duktig flicka, men zigenare har ju ju vad man läst om ett rykte om sig, sedan de kom till Sverige att vara kriminella, så hon följer väl traditionen

  3. Undrar om Bah Khunke och Post skulle blivit aborter idag…. och ifall de blev gjorda i Afrika med samtycke….eller kanske dubbelt hor?

  4. Oj oj oj Trump har dom problem med men inte gruppvåldtäkter, rån och mord mm i Sverige bryr dom sig inte om trots att det är dom som skapat dessa problem. Sverige blir märkligare från dag till dag.

Kommentera