Stort vapenbeslag hos motborgare i Göteborg

BROTTSLIGHET. Ett beslag av vapen har gjorts efter att polisen stoppat ett fordon i Västra Frölunda. Personen som stoppades är kopplad till den pågående konflikten i Tynnered. I bilen påträffades ett automatvapen och föraren greps. Vid efterföljande husrannsakningar i lokalpolisområde syd påträffades tre handeldvapen, två automatvapen, tre handgranater, två sprängladdningar samt 150 gram narkotika.

Personen som körde bilen har anhållits tillsammans med ytterligare en person som greps i och med husrannsakan.

Det kan vara det största beslaget någonsin i gängmiljöer i Göteborg. Polisen hoppas att tillslaget kommer att kunna förhindra ett antal grova våldsbrott och skottlossningar.

Pressmeddelande från Polisen

Om Tynnered på bloggen…

-Pettersson säger att i dessa situationer skulle det finnas jouråklagare och domstolar så att invandrarna satt dömda bakom lås och bom dömda till minst fyra års fängelse inom en vecka. Dessutom utvisning på livstid, eventuellt med indraget medborgarskap.

Det rör sig garanterat inte om medborgare utan om motborgare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Stort vapenbeslag hos motborgare i Göteborg

  1. Vi behöver fler invandrare enligt de som ska
    styra Vårt Fosterland närmaste tiden.

    Det känns ju ………………!

  2. Stort vapenbeslag i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
    Vad säger och tycker den nya 4 klövern S, MP, C, L och deras numera bihang V om detta ?

  3. Då kan sannolikt ett konkurrerande kriminellt gäng i närområdet lättare ta över den lukrativa marknaden med drog- och vapenhandel mm utan att behöva genomföra stridshandlingar med sina vapen.

    Vill gratulera polisen i Göteborg till denna insats och hoppas fler lyckade ingripanden mot fler gangstergäng följer snart.

  4. 3 automatvapen, undra hur många det då finns och hur många som varje år förs in? Inte ett ord om detta i SR! Vad är syftet med det?

  5. Tur att vi har med begåvningsreserven att göra så att något klaras upp!

    Smart och ha ”lagret” på samma adress som man är skriven på!

  6. Stort! Ser man på totala antalet som finns i Sverige så är det en piss i Mississippi. Men helt klart bättre än ingenting så Grattis till polisen i Göteborg.

Kommentera