Man gripen – körde i 200 km i timmen genom Malmö med bil ägd av känd fotbollsspelare

BROTTSLIGHET. En man greps efter att ha flytt från polisen i en lyxbil, Lamborghini Urus, i centrala Malmö på onsdagen. Polisen mätte att mannen körde över 200 kilometer i timmen på Regementsgatan där det är max 40 km/timme. 

Lamborghini Urus

Flera polispatruller kallades in och fick stopp på bilen. Mannen misstänks nu för grov vårdslöshet i trafik och drograttfylleri, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral till Sydsvenskan.

Bilen ägs av fotbollsspelaren Carlos Strandberg, 22 år, som köpt den på kredit. Dock var det inte han som körde utan bilen var utlånad, om det nu inte var Carlos som satt bredvid.

250061413
Carlos Strandberg, bilägare

– Pettersson säger att det troligen är en Mena utan impulskontroll bakom ratten, och det är inte fördomar utan erfarenhet.

Föraren, 28 år, är nyss utsläppt från två år i fängelse för narkotika brott, jag hoppas han får betydligt längre straff denna gång.

Minns ni den här araben som förstörde livet för en familj: Efter vansinneskörning i Malmö, alla namnges utom en! Gissa vem?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Man gripen – körde i 200 km i timmen genom Malmö med bil ägd av känd fotbollsspelare

  1. Troligen kommer han att få ca 1 max sex månaders babbehotell även denna gång med gratis fin mat, gym, halallkorv varmt och gott mm mm. + massor med ”kompisar” som ser upp till honom för det fräcka och ”coola” han gjort.
    Nej, indraget medborgarskap och livstids utvisning är det enda som hjälper och kommer att hjälpa!

  2. Kedja fast honom på ett torg så behövs inget mer straff!

    => han blir snart bortglömd efter att torget
    blivit städat!

    • Nej. Dock ser idag i stort hälften av Pangstaden Malmö´s befolkning ut så ! Det finns även sådana som vandrar runt i tält och de som vandrar fram i vit långsid pyjamas ute bland allmänheten….

  3. Önskar att någon förespråkare för importen av dessa kamelfösare, skulle bli påkörd. Gärna nån dussinkomiker, som får sitta och sluddra i en permobil efteråt.

    • Stefan har plats i sin lilla ”lya” där han kan bo och bli rehabiliterad av lämplig person i regeringen !

Kommentera